hocam yani kurayım diyorsun atlas osmu yoksa ghost spectremı kurayım @snop02Ghostu bilmem ama su bayagı iyi;
Windows X-lite 'mikro 11' Se & 1.5gb İso & 2.8gb Boyut & Görsel
Windows 11 22H2 Pro (Yapı 22621.1928) AMD64 İNGİLİZCE Kendim indirip denedim hoşuma gitti paylaşmak istedim,ayarlardan Türkçe dil i indirin. ÖZELLİKLER • 1.5GB ISO! • 2.8GB Kurulu Boyut! • Sanal Bellek Etkinleştirme Aracı Eklendi! • Geliştirilmiş kararlılık ve performans! • Opsiyonel sistem şeffa...www.tnctr.com
Kendi iso kullandıgım için kıyaslamaya çalıştım neler silmiş vs.. die
Bu tür isoları kullanmam ama bu kdr nsl düşürmüş dir incelemek için kurdum adam bayagı ii iş çıkarmıs winsxs i resmen bitirmiş
Tek eksik gördügüm dretx ve vcruntime eksik..
Bunları yükleyince katılımsızlar yükleniyor
Magaza uygulamasına masaüstü msix eklemiş oradan kuruyorsun, laptopa driverleri magazadan update uygulamasi ile yükledim…
Xlite defender ve update yok, optimumda varmıs galiba
Walla hocam ben kendim orjinal iso yu krndim modluyorum elimden geldigi kdr.hocam yani kurayım diyorsun atlas osmu yoksa ghost spectremı kurayım @snop02
knk ben okadar anlamıyonki ben pcden kendi windows yapayım böyle anca hazır kurmam lazım ama hangisii önerirsin reis ben cpu sıkıntısı yasıyorum okadar @snop02Walla hocam ben kendim orjinal iso yu krndim modluyorum elimden geldigi kdr.
Sadece gereksizleri kaldırıyorum
Ntlite ile msmg ile dretx ve vcrun kütüphaneleri ekliyorum system32 ve vov da görsellestirme fln yapıyorum biraz da vs..
Bu tür sistemleri kullanmak kişiden kişiye degişebiliyor..Bunlarda birçok bilesen silindiği için bazen sorunlara yol açabiliyor
onun için sunu kur diyemem..
Ki gönderdiğimi de incelemek için kurmustum öylesine oyun vs olmayınca deneyemedim…
Bunlarda özellikle update ve defender kalıcı olarak sildikleri için bana güvenli gelmiyor…