Neler Yeni

Yardım Gıbır net e hiç biryerden ulaşılmıyor internet koptu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Murat Can
Öncelikle merhabalar. Gıbırnet e geçiş yaptım 1 hafta daha oldu olmadı. 15 dakika önce internet bağlantım koptu. Ne telefonlarına nede uygulamasına erişebiliyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?

Lrkende

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
aynı durumdayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tunahan Murat Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmayı kapatıp gittilermi adamlar. Nereye kayboldular bunlar yahu.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Discord dan yazın. Topluluk ne diyor bir bakın.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
helsinki
Sırf ismi yüzünden bile bu firmayı tercih etmedim. Hangi firma olursa olsun sorun anında zorda olsa ulaşılabilir olmalı.

Edit: firmayı araştırdım kullanicilari şikayetvar a girmesin diye siteye erişimi engellemişler fskfhskdhdk yol yakınken başka iss bakın derim.

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Öncelikle merhabalar. Gıbırnet e geçiş yaptım 1 hafta daha oldu olmadı. 15 dakika önce internet bağlantım koptu. Ne telefonlarına nede uygulamasına erişebiliyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?
Kesinlike Netspeed öneriyorum 1 haftadır kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu sabit 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor

Top Bottom