Yardım Gıbır net e hiç biryerden ulaşılmıyor internet koptu?

Reaksiyon skoru
4
Öncelikle merhabalar. Gıbırnet e geçiş yaptım 1 hafta daha oldu olmadı. 15 dakika önce internet bağlantım koptu. Ne telefonlarına nede uygulamasına erişebiliyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?

aynı durumdayım.

Firmayı kapatıp gittilermi adamlar. Nereye kayboldular bunlar yahu.

Discord dan yazın. Topluluk ne diyor bir bakın.

Sırf ismi yüzünden bile bu firmayı tercih etmedim. Hangi firma olursa olsun sorun anında zorda olsa ulaşılabilir olmalı.

Edit: firmayı araştırdım kullanicilari şikayetvar a girmesin diye siteye erişimi engellemişler fskfhskdhdk yol yakınken başka iss bakın derim.

Öncelikle merhabalar. Gıbırnet e geçiş yaptım 1 hafta daha oldu olmadı. 15 dakika önce internet bağlantım koptu. Ne telefonlarına nede uygulamasına erişebiliyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?
Kesinlike Netspeed öneriyorum 1 haftadır kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu sabit 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,576
Üyeler
187,706
Son üye
sormabanaytr
Geri