Gıbırnet 10 Ay öde 12 Ay Kullan

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,875
GIBIRNET 10 Ay öde 12 Ay Kullan
10 ay ödemesi sizden, 12 ay hizmet Gıbırnet'ten

https://gibir.net.tr/on-odeme-formu

1754336830170.webp

1754336852064.webp

1754336875065.webp

(y)

mevcut kullanıcılara fiyat 100 megabit fiberde 550tl. Zamlar zaten temmuz ayında geliyor. Bu peşin ödemede herhangi bir avantaj yok. Olmaması garip

Turknet yıllık ödemeyi aylık 500den tutuyor şuan 10 ağustosa kadar olması lazım.

GIBIRNET 10 Ay öde 12 Ay Kullan
10 ay ödemesi sizden, 12 ay hizmet Gıbırnet'ten

https://gibir.net.tr/on-odeme-formu

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

(y)
Adı gerçekten gıbırnetmiş. Ben bir tane telekom firmasına takma isim takıyorsunuz sanıyordum... Hiç duymamıştım böyle bir firmayı. Fiyatlar banada pahalı gibi geldi. Turk telekom 50mbps + tivibuda 630 tl. He çok lag var oyun oynatmıyor o ayrı. :)

Normal fiyat netspeed de 650 oldu türk net falan da öyle
Toplu ödediğin zamanlar 500e düşüyor türknette demek istediğim ekstra bir indirim olayı yok he ayrıca türktelekomda felan 300tl farkla 1000mbps alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adı gerçekten gıbırnetmiş. Ben bir tane telekom firmasına takma isim takıyorsunuz sanıyordum... Hiç duymamıştım böyle bir firmayı. Fiyatlar banada pahalı gibi geldi. Turk telekom 50mbps + tivibuda 630 tl. He çok lag var oyun oynatmıyor o ayrı. :)
Fiyatlar zaten yüksek fakat lag konusuna gelirsek eğer sadece türktelekom altyapınız varsa bu firmada da o problemi yaşarsınız.Ayrıca 50mbpsde de lag olayı normal kullanan çoksa

Son düzenleme:
Toplu ödediğin zamanlar 500e düşüyor türknette demek istediğim ekstra bir indirim olayı yok he ayrıca türktelekomda felan 300tl farkla 1000mbps alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar zaten yüksek fakat lag konusuna gelirsek eğer sadece türktelekom altyapınız varsa bu firmada da o problemi yaşarsınız.Ayrıca 50mbpsde de lag olayı normal kullanan çoksa
Büyük ihtimalle tek Türk telekomdur hocam ya. Ona nerden bakabiliyoruz? Lag sanırım bufferbloattan. Bakalım Aksaray'da bazı yerlere giber gelmiş. Belki bizede gelir.

Büyük ihtimalle tek Türk telekomdur hocam ya. Ona nerden bakabiliyoruz? Lag sanırım bufferbloattan. Bakalım Aksaray'da bazı yerlere giber gelmiş. Belki bizede gelir.
Bizim vdsl türktelekom vardı 1 hafta önce fiber geldi türktelekom geldi eski nettende memnundum bunda da memnunum
Senin yaşadığına benzer bir şey yaşıyordum meğersem pcde virüs varmış format atınca düzelmişti o dediğin her şeyden oluyor olabilir eğer altyapındansa yapabilecek bir şeyin yok zaten

Bizim vdsl türktelekom vardı 1 hafta önce fiber geldi türktelekom geldi eski nettende memnundum bunda da memnunum
Senin yaşadığına benzer bir şey yaşıyordum meğersem pcde virüs varmış format atınca düzelmişti o dediğin her şeyden oluyor olabilir eğer altyapındansa yapabilecek bir şeyin yok zaten
Virüsün olcağini sanmıyorum hocam. İlk formatlandıktan sonra steamde sadece brawhalla indirmiştim yine oynamıyordu. Birkaç sokak öteye geldi fiber inşallah bizede hızlıca gelir altyapıdansa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,473
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri