ben türknetten geçmiştim gıbıra 13. 14.aydayım şu an. ilk geçtiğimde açıkcası kötüydü gıbır ama zamanla düzelmişti internet. comnet de benzer olabilir diye düşünüyorumDaha zam yapmadı. Birde peşin ödeme ile o fiyat mümkün.
ben türknetten geçmiştim gıbıra 13. 14.aydayım şu an. ilk geçtiğimde açıkcası kötüydü gıbır ama zamanla düzelmişti internet. comnet de benzer olabilir diye düşünüyorumDaha zam yapmadı. Birde peşin ödeme ile o fiyat mümkün.
Geçiceksen deneyip gör hocam.ben türknetten geçmiştim gıbıra 13. 14.aydayım şu an. ilk geçtiğimde açıkcası kötüydü gıbır ama zamanla düzelmişti internet. comnet de benzer olabilir diye düşünüyorum
Gıbır bunla ilgili açıklama yapmış birisine17.07.2023 tarihin de gelen zamlar sonrasın da , gıbırnet firmasından COMNET firmasına geçiş için , comnete başvurdum aynı gün içerisin de evraklar onaylandı ve GIBIRNET firmasına iletildi.
2 iş günüdür bekliyorum GİBİRNET firması geçiş işlemlerini reddetmiş ve başka bir firmaya geçiş iznime hak tanımıyor.
Görselde ki konuşma benim ve Comnet firması ile konuşmam:
benimde gıbırnette 2. ayım sadece 1 2 gün sıkıntı çektim oda en başta normalde 75 almam gerekirken 50 alıyodum söyledim direkt modem kapatıp açtırıp 80 yaptılar şuan 75 80 arası alıyorum çok nadir düşüyor fiyata gelirsek de çoğu firma aynı para oldu veya olacak o yüzden 10 20 TL farklar için başka firmaya geçmeyi de düşünmüyorum
Gibirnette hizmet numarası nerde bilgisi olan varmıKimse burada gibirin sağladı internetden şikayetçi değil yazılanları iyi okuyun ,başka firmaya geçmek istediğimiz de çıkarılan zorluklardan bahsediyorlar , ayrıca senin alt yapın iyi olursa nereye geçersen geç (kendi alt yapıları olmadıgı sürece) adsl vdsl aldığında taktir de aynı değerlere sahip olursun , ki şahsen benim böyle , ayrıca 240TL ödemek yerine 12 aylık paket aldık 99TL ye geldi aylık , şimdi git gibiri övmeye devam et
müşteri hizmetlerini ara xdsl no iste kankam açmazlarsa desteğe başvurGibirnette hizmet numarası nerde bilgisi olan varmı