Neler Yeni

Gıbırnet'i önerir misiniz?

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Türk Telekom ile olan taahhütüm bitiyor, nihayet kurtuluyorum. Altyapımız 100 mbps tt ve tt'ye bağlı öperatörleri destekliyor. Gıbırnet en makulü gözüküyor, diğerleri çok zam yapmış. Gıbırnet kullanan varsa önerir misiniz? Teknik destek ve ping olarak çok sıkıntı yaşar mıyım?

Gıbırnet 100 mbps fiber tarife 120₺

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
binadaki kutuda ne yazıyor

NightWish2434

80+ Silver
Türk Telekom ile olan taahhütüm bitiyor, nihayet kurtuluyorum. Altyapımız 100 mbps tt ve tt'ye bağlı öperatörleri destekliyor. Gıbırnet en makulü gözüküyor, diğerleri çok zam yapmış. Gıbırnet kullanan varsa önerir misiniz? Teknik destek ve ping olarak çok sıkıntı yaşar mıyım?

Gıbırnet 100 mbps fiber tarife 120₺
fiber altyapı var mı? birde çok iyi değil diyorlar. sonuçta ucuz etin yahnisi yenmez.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 ay kullandım. Daha doğrusu 3 arkadaş denemek için kullandık. Zerre memnun kalmadık. Kesinlikle önermem.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Deniz TAŞKIN
Allah korusun sakın bulaşma!(şu an gibirnetteyim) netspeed ve diğerleri önerimdir

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
İsmi çok tuhaf. Beni seçmeyin der gibi.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiber altyapı var mı? birde çok iyi değil diyorlar. sonuçta ucuz etin yahnisi yenmez.
evet fiber altyapı var. piyasada çok fazla iss var artık. öne çıkmak için mecbur farklı bir şeyler yapmak gerekiyor. fiyatla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk telekom alt yapılı gibirnet biliyorsun dimi
evet biliyorum, bu yüzden gıbıra geçmek istiyorum. nihayet kurtuluyorum dediğim için bunu dediniz sanırım ama tekntik anlamda sıkıntı çektiğim için kurtulmak istemiyorum, çok düşük hızlar veriyor tt. yüksek hızlar için uçuk ücretler ödemek gerekiyor. aksi halde oldukça memnundum

Cihangir

80+ Gold
ilk defa duydum o nasıl internet sağlayıcısı

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
evet fiber altyapı var. piyasada çok fazla iss var artık. öne çıkmak için mecbur farklı bir şeyler yapmak gerekiyor. fiyatla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet biliyorum, bu yüzden gıbıra geçmek istiyorum. nihayet kurtuluyorum dediğim için bunu dediniz sanırım ama tekntik anlamda sıkıntı çektiğim için kurtulmak istemiyorum, çok düşük hızlar veriyor tt. yüksek hızlar için uçuk ücretler ödemek gerekiyor. aksi halde oldukça memnundum
Kablonet öneriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,324
Üyeler
158,990
Son üye
Alterlord
Top Bottom