Yardım Gigabayt 9060 xt mi saphire nitro 9060 xt mi

saorain

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar merhaba gigabayt 9060 xt 3 fan modelinde kronik sorun var diyorlar ısınma problemi var diyorlar 1 2 gün içinde 9060 alıcam ama hangi markadan almalıyım en az ısınma sorunu hangi markada olur servislerle uğraşmak istemiyorum 1 kere alayım kafam rahat etsin istiyorum

cw sesiyle beraber safir nitro mantıklı olabilir.
pad akmalı gigabyte bi tercih.
ikisi de güzel kart.

arkadaşlar merhaba gigabayt 9060 xt 3 fan modelinde kronik sorun var diyorlar ısınma problemi var diyorlar 1 2 gün içinde 9060 alıcam ama hangi markadan almalıyım en az ısınma sorunu hangi markada olur servislerle uğraşmak istemiyorum 1 kere alayım kafam rahat etsin istiyorum
Ben de aynı konuyu açmıştım hocam gigabyte ürünün de dediğiniz bir sorun varmış pad akması gibi ancak her üründe olacağını sanmıyorum. Bir arkadaş gigabyte açıklamasını atmıştı ekstra olarak orada belirtilen durumu göz alarak yinede sipariş verdim. Pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Resmi açıklama da bu şekilde not düşmüşler.
"Fazla jelin görünümü endişe verici olsa da, bu kozmetik farklılık kartın performansını, güvenilirliğini veya ömrünü etkilemez."

bence nitro+ gibi bi tepe model varken gigabyte almazdım aynı fiyattalarsa gigabyte olanın modeli ne

Ben de aynı konuyu açmıştım hocam gigabyte ürünün de dediğiniz bir sorun varmış pad akması gibi ancak her üründe olacağını sanmıyorum. Bir arkadaş gigabyte açıklamasını atmıştı ekstra olarak orada belirtilen durumu göz alarak yinede sipariş verdim. Pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Resmi açıklama da bu şekilde not düşmüşler.
gigabaytın tr bayisi vs var mı herhangi bi sorunda garanti kapsamında nereye gönderiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence nitro+ gibi bi tepe model varken gigabyte almazdım aynı fiyattalarsa gigabyte olanın modeli ne
3 fanlı olan model

gigabyte kampanyası bugün son gün. 2 k cashback alıyorsun ama stok kalmamış
taebilonda var onda da 17800 e geliyor

gigabaytın tr bayisi vs var mı herhangi bi sorunda garanti kapsamında nereye gönderiyoruz

3 fanlı olan model
açıklamayı ben de yapmıştım.
1- amd kartları yerine rtx50 serisinde yaşanan bi sorun
2- nisanda düzeltmişler
3- sadece dükey kullanılan gpularda olmuş
4- hiçbir performans eksisi yok.

kesinlikle nitro+

3 fanlı modeller çok pahalanmış ya , 2 fanlı da bakabilirsin

Geri