Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar sizce alınır mı? elde terletme yaparmı ?
Çok terliyor varmı bu fiyata önereceğin düzgün hemen bozulmayan ?Palm tutmuyorsanız ve eliniz fazla büyük değilse öneririm. Terletme yapabilir, yapmayabilir. Eliniz çok terliyorsa delikli fareler alın.
Hocam elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?Çok terliyor varmı bu fiyata önereceğin düzgün hemen bozulmayan ?
16 cm pençeHocam elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz nedir?
forum.donanimarsivi.com
Beyaz olan çok güzel ama markayı hiç duymadım.Bu var fakat bi' tık büyük gelebilir. Alternatif;![]()
Redragon M808 Storm 12400 DPI 8 Tuş RGB Gaming Mouse
85g ağırlığıyla Redragon’un en hafif mouse’u olan M808 Storm, ergonomik tasarımı ile oyunlarda rakiplerinizin bir adım önünde olmanızı garantiler. Tek bir tıklama ya da kaydırma…www.gaming.gen.tr
comse Ajazz Usb Kablolu Gaming Mouse 7 Tuşlu Ayarlanabilir Dpı Delikli Petek Tasarım Ajazz Aj390 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
comse Ajazz Usb Kablolu Gaming Mouse 7 Tuşlu Ayarlanabilir Dpı Delikli Petek Tasarım Ajazz Aj390 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam Royal Kludge gibi bir marka desem yeridir.Beyaz olan çok güzel ama markayı hiç duymadım.
Pek bir bilgim yok sana güveniyorum ve satın alıcam.Hocam Royal Kludge gibi bir marka desem yeridir.
Bu da alınabilir;Pek bir bilgim yok sana güveniyorum ve satın alıcam.
Peki tam 150 TL ye varmı ? Birde klavye arıyorum ikisi için bütçem 450 TLBu da alınabilir;
Bi' tık daha iyi bu fare skatez açısından. Ayrıca bu markayı muhakkak duymuşsunuzdur. Her ikisi de iyi farelerdir.![]()
Trust 23758 Gxt 960 Graphin Ultralightweight Gaming Mouse
Trust 23758 Gxt 960 Graphin Ultralightweight Gaming Mouse / USB / 8200 DPI / Sağ / Var / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Delikli olarak bu var fakat pek önermem açıkçası. Sesli mi sessiz mi?Peki tam 150 TL ye varmı ? Birde klavye arıyorum ikisi için bütçem 450 TL