Gigabayte gtx1660s ısınma sorunu

Amin inş kasadan deildir çünkü kasadansa biraz acele etmem gerekecek zaten kasayı 3 aya deişturcektim ama kasadansa biraz daha aceleye gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin kasan neydi bu arada
Kasanın hava akışı etkili oluyor.
MSI MAG 100M ile kullanıyorum ben.

Beyler hepiniz sacma sacma mesaj yazmisiniz rampage shadow 600w power kasa bendede var ayni kartda var ben 63 dereceyi gecmiyor kart 80 olmasi imkansiz olmasi icin fanlar calismayacak kasan kapali kutu gibi olacak yani eski 100tl kasalardan olursa normal o degerler garantiye yoladiysan iyi degistirilip getirirler kasani psunu degistirmeye gerek yok bosuna ugrasma ben degistireckdim pisman oldu arkadasim nicin pisman oldu onu acik fanli kasa aldi boyle bir ses yok emin olki o kasan saglam

Teknik servisde vidalardan bir sıkıntı bulunmuş büyük ihtimalle temassızlıktan diye düşünüyorum termal macununu da yenilemişler ya yarın ya da bugun elime geçer testerim sonucunu paylaşırım

Bikeresinde oyun oynarken acrilik camını cıkarmıştım 84 den aniden 77 lere doru azalmaya başlamışdı

Bnde hazır olunca mecbur öyle aldım 8 RAM ve ssd alınca kasayı deiştirecektim

Kendinizde söylüyrsunuz, aniden 84 den 77 yer düştü diye :), bende kasaya baktım şimdide, bi tuhaflık var dostum. Nerede bu kasanın hava alıcak yeri :D. Kasa değişmeni öneririm.

Beyler hepiniz sacma sacma mesaj yazmisiniz rampage shadow 600w power kasa bendede var ayni kartda var ben 63 dereceyi gecmiyor kart 80 olmasi imkansiz olmasi icin fanlar calismayacak kasan kapali kutu gibi olacak yani eski 100tl kasalardan olursa normal o degerler garantiye yoladiysan iyi degistirilip getirirler kasani psunu degistirmeye gerek yok bosuna ugrasma ben degistireckdim pisman oldu arkadasim nicin pisman oldu onu acik fanli kasa aldi boyle bir ses yok emin olki o kasan saglam

rampage-shadow-600w-kirmizi-led-fan-usb-3-0-mid-tower-kasa.webp

Dostum ben hava alıncak bir yer göremiyorum. Bir kasada en kötü ihtimal ön panelin yanlarındaki deliklerden hava alması lazım, ama bu kasanın ne önden nede yandan hava alıcak yeri var.

Kendinizde söylüyrsunuz, aniden 84 den 77 yer düştü diye :), bende kasaya baktım şimdide, bi tuhaflık var dostum. Nerede bu kasanın hava alıcak yeri :D. Kasa değişmeni öneririm.
Aynı kasa sı olan sadece bnden 8ram ve de ssdsi faxla olan arkadaş 65 derece alıyormuş bakın üstte yazdı garanntide zaten sıkıntı olmasa kart gayet iyi demezmiydi

Alıntıyı görüntüle

Dostum ben hava alıncak bir yer göremiyorum. Bir kasada en kötü ihtimal ön panelin yanlarındaki deliklerden hava alması lazım, ama bu kasanın ne önden nede yandan hava alıcak yeri var.
Ama yinede ben ilerki zamanlarda kasa yı değiştirecem

Alıntıyı görüntüle

Knk ön panelde zaten delik var azda olsa

Bakınız burda

Burda işte boydan bi şekikde var

Ekler

• 1587548812147870299231745617501.webp
    1587548812147870299231745617501.webp
    248.3 KB · Hit: 38
Son düzenleme:
Geri