Neler Yeni

Gigabit internet var bunla ne yapabilirim

umtb

80+ Bronze
Beyler daha yeni bağlattım yaklaşık 1200 civarı veriyorum tivibu ile beraber faturaya destek için interneti kullanarak yapabileceğim bir şey varmıdır hem de biraz hobi amaçlı kullanmak istiyorum sunucu açma vs. gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Yuzarsef
video paylaş habire böyle internetin varsa video paylaş ayriyeten botlar var yapay zeka botları senin yerine canlı yayın açıp kick te vs orada yayın yapıp para kasabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
GUTS
Beyler daha yeni bağlattım yaklaşık 1200 civarı veriyorum tivibu ile beraber faturaya destek için interneti kullanarak yapabileceğim bir şey varmıdır hem de biraz hobi amaçlı kullanmak istiyorum sunucu açma vs. gibi
5 oyun aynanda indir fantezi

umtb

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
video paylaş habire böyle internetin varsa video paylaş ayriyeten botlar var yapay zeka botları senin yerine canlı yayın açıp kick te vs orada yayın yapıp para kasabilirsin
Eyvallah hocam tam bu tarz bişi düşünüyordum sende söyleyince net olarak oluştu kafamda twitter botu yapacağım büyük ihtimal sürekli video atan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Yuzarsef
O nasıl oluyor ki fark edince ban atıyorlar mı
Atabilirler fakat başka hesapla tekrardan yaparsın. Youtube botları var mesela canlı yayın olarak adam şömine koyuyor izlendikçe para kasıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,195
Üyeler
166,895
Son üye
Emircanaktepe8
Top Bottom