tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,345
Monitorde hoparlor bir etken degil kime umursamiyorHoparlör benim içinde bir etken ya monitör çok güzel ama hoparlör olmaması düşündürüyor arada kaldım
Monitorde hoparlor bir etken degil kime umursamiyorHoparlör benim içinde bir etken ya monitör çok güzel ama hoparlör olmaması düşündürüyor arada kaldım
şahsen benim için bir etken harici hoparlör yerine dahili kullanmak benim için daha kolay oluyorMonitorde hoparlor bir etken degil kime umursamiyor
bende yaaaaa keşke 2k olsa direkk çöööökkk baba çööökk2k sevdasına alamıyorum şunu
Genelde monitorlerde hoparlor olsa bile kalitesiz olur ona guvenmeyinşahsen benim için bir etken harici hoparlör yerine dahili kullanmak benim için daha kolay oluyor
orası öyle zaten çok bi beklentim yok film dizide ses versin bana yetiyorGenelde monitorlerde hoparlor olsa bile kalitesiz olur ona guvenmeyin
Bende alıcam bilen var mıBu monitörü aldım fakat bir sorum var, bir önceki açtığım forumda philips monitör sormuştum, bir arkadaş mprt özelliğini açarsan parlaklık azalıyor demişti, şimdi bu monitörde böyle bir sorun car mı acaba
philips hepsi buradada daha ucuz aklında olsunbende ikisi arasında kaldım
Aynısı değil hocam. O VA panelphilips hepsi buradada daha ucuz aklında olsun
Reis keşke dün söyleseydinmprt olarak 1ms olan monitörlerde parlaklık yarı yarıya düşüyor. eğer bu sizin için sorunda 1 gtg monitörlere bakmalısınız. Ek olarak başlıkta ki monitörü alıp iade etmiştim bana göre renkleri güzel değildi. için de ki hdmi kabloyla da 180hz alabildim.