Neler Yeni

GIGABYTE 23.8" G24F-2 Alınır mı?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Alınır iyi cihaz.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
hocam cızırtı sorunu fln diyorlar birde ölü piksel çıkıyormuş herhalde
Forumda konusu çok açıldı bu monitörün. Biraz arayarak istediğini öğrenebilirsin hocam.
Bana kalırsa bu fiyat bandında en iyi monitör şu anda budur. 3200 e Asus Tuf var tercih edersen onu da alabilirsin ama onda pivot özelliği stand yok 144Hz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda konusu çok açıldı bu monitörün. Biraz arayarak istediğini öğrenebilirsin hocam.
Bana kalırsa bu fiyat bandında en iyi monitör şu anda budur. 3200 e Asus Tuf var tercih edersen onu da alabilirsin ama onda pivot özelliği stand yok 144Hz.
atarmısınız hocam rica etsem.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
atarmısınız hocam rica etsem.
165Hz destekliyor ama DP kablo ile overclock yapılaraktı sanki öyle hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin.

Aynısının VA paneli.

Hasan344

80+ Gold

bu monitör sizce alınır mı ? veya önerdiğiniz varmı ?
Fiyatı biraz düşmüş. Bu monitör gayet iyi olur . Şimdiye kadar kötü bir şey duymadım. Bende geçen gün bundan aldım şimdi gelmesini bekliyorum. Gelince incelemesini yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Fiyatı biraz düşmüş. Bu monitör gayet iyi olur . Şimdiye kadar kötü bir şey duymadım. Bende geçen gün bundan aldım şimdi gelmesini bekliyorum. Gelince incelemesini yapacağım.
hocam lenovo pek güzel gelmiyor nedense içimde hep kötü hissi var.

wKahraman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kahraman
Bende bunu almayı dusunuyorum fakat hiç Türkçe videosu yok , ölü piksel vs karsilasmayalim

Hasan344

80+ Gold
Bende bunu almayı dusunuyorum fakat hiç Türkçe videosu yok , ölü piksel vs karsilasmayalim
Hocam şimdiye kadar kötü bir yorum görmedim hakkında. Haftaya eve gidince inceleme konusu yaparım büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam lenovo pek güzel gelmiyor nedense içimde hep kötü hissi var.
Hocam bu fiyatta daha iyisi yok diye biliyorum. Ben yaklaşık 1 ay araştırarak bu monitörde kararımı kıldım. Sorduğunuz gigabyte modelinde ölü pixel gibi sorunlar olduğu söyleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Deli Çavuş
Hocam şimdiye kadar kötü bir yorum görmedim hakkında. Haftaya eve gidince inceleme konusu yaparım büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu fiyatta daha iyisi yok diye biliyorum. Ben yaklaşık 1 ay araştırarak bu monitörde kararımı kıldım. Sorduğunuz gigabyte modelinde ölü pixel gibi sorunlar olduğu söyleniyor.
evet hocam ölü pixel fln var dediler

Top Bottom