Neler Yeni

GIGABYTE 23.8" G24F-2 KULLANAN VAR MI ?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
benim bilidğim o ses

GIGABYTE 23.8" G24F modelin de vardı​

GIGABYTE 23.8" G24F-2 modelinde çözdüler sorunu diye biliyorum yorumlarda okudğum kadarıyla ölü piksel çıkma oranı yüksek 1 tane ama pek önemi yok bende almayı düşünüyorum bu fiyata en iyisi bu gibi umarım dedikleri sesi çözmüşlerdir​

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
YUSUF UZUN
hala arada deredeyim sipariş vericemde hangisi karar veremedim :D çıldırmak üzreyim bide arada 300 - 400 TL fark var oda ayrı dava
aferin usta ikimizede bekleye bekleye ürün stoğu bitti ohhh iyi oldu bize :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala arada deredeyim sipariş vericemde hangisi karar veremedim :D çıldırmak üzreyim bide arada 300 - 400 TL fark var oda ayrı dava
usta ben sipariş geçtim gıgabyte monıtoru bakalım nasıl gelicek , tek korkum inş ölü piksel çıkmaz çok takıntılıyım maalesef o konuda

Son düzenleme:

f4nu55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
hasan çağlı
aferin usta ikimizede bekleye bekleye ürün stoğu bitti ohhh iyi oldu bize :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta ben sipariş geçtim gıgabyte monıtoru bakalım nasıl gelicek , tek korkum inş ölü piksel çıkmaz çok takıntılıyım maalesef o konuda
mutlaka bize yaz unutma usta senin yorumuna göre alcam :D ışık sızması ölü piksel ghosting var iyice dene iade et varsa :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
YUSUF UZUN
mutlaka bize yaz unutma usta senin yorumuna göre alcam :D ışık sızması ölü piksel ghosting var iyice dene iade et varsa :D
yazıcam usta ancak biraz zaman alır maalesef , kardeşime aldık bu sistemi bende eve cuma akşamı geçicem ama inş yazıcam (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,166
İsim
Burak Karadağ
G24F-2 kullanıyorum ve bir sıkıntı yok. Aslında bahsedilen o sıkıntı G24F modelinde vardı ve bu 2. Modelde bu hatayı düzelttiler ve seride biraz daha geliştieme yaptılar.

yusuftheayay

80+ Bronze
Monitörün burada arkadaşları üzdüğü tek konu coilwhine sesi. Monitörün adaptorunden coilwhine sesi geliyormuş
60 hz de gelmiyor, 100hz de yaklaşırsan geliyor oyunda rahatsız etmiyor ama 100hz ve üzeri kulaklık şart rahatsız ediyor yoksa. G24f için ama bu 2 de dğzelttiler diye biliyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
YUSUF UZUN
G24F-2 kullanıyorum ve bir sıkıntı yok. Aslında bahsedilen o sıkıntı G24F modelinde vardı ve bu 2. Modelde bu hatayı düzelttiler ve seride biraz daha geliştieme yaptılar.
hocam güle güle kullanın .ölü piksel çıktımı acaba sizde beni en çok ürküten konu şüphesiz eğer çıkarsa 1 tane bile olsa kullanma şansım olmaz .

Pkeremre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Başbuğa
hocam güle güle kullanın .ölü piksel çıktımı acaba sizde beni en çok ürküten konu şüphesiz eğer çıkarsa 1 tane bile olsa kullanma şansım olmaz .
Magazadan gidip alirsaniz olu piksel icin test yapıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,410
Üyeler
165,984
Son üye
leonknndy03
Top Bottom