🔥İndirim GIGABYTE 24.5″ GS25F2A 240Hz 4900 TL

Nooname

80+
Reaksiyon skoru
218
İncehesap üzerinden satılıyor. Ürüne ''gigabyte'' kodu ile 599 TL indirim sağlanıyor. Stok 20 adet. Aktif olarak kullanıyorum. Işık sızması ve ölü piksel ile karşılaşmadım. Dahili olarak 2x2 watt hoparlörü var. Tüm pivot hareketlerini destekliyor. Renk profili gayet iyi durumda. Piyasaya göre uygun fiyatta. Bu fiyata alınabilir bir ürün...

İnceHesap Gigabyte GS25F2A

Ekran Görüntüsü (10).webp

İncehesap üzerinden satılıyor. Ürüne ''gigabyte'' kodu ile 599 TL indirim sağlanıyor. Stok 20 adet. Aktif olarak kullanıyorum. Işık sızması ve ölü piksel ile karşılaşmadım. Dahili olarak 2x2 watt hoparlörü var. Tüm pivot hareketlerini destekliyor. Renk profili gayet iyi durumda. Piyasaya göre uygun fiyatta. Bu fiyata alınabilir bir ürün...

İnceHesap Gigabyte GS25F2A

Alıntıyı görüntüle
Bu pivot olan değil

öyle bi hata yapmazlar ya
bunla farkı ne acaba?
İşte pivot olan bu aralarında sadece pivot farkı var onun haricinde her şey aynı

pzt günü kardeşime aldım baya güzel monitör pivot değil gaming gecesinden 4999 a almıştım şuan 100 tl ucuza görmek üzdü :D

Bu model de pivot ve yükseklik ayarı yok ki. Yanlış yazılmış sanırım.

sadece yukarı aşağı eğme hareketi var diye yazıyor epeydede aradaki farka da monitör kolu alınabilir
öyle bi hata yapmazlar ya
bunla farkı ne acaba?
yükseklik ayarlı diyor ama.

Not: Pivot ve hoparlör özelliğini G25F2A modeli ile karıştırmışım arkadaşlar kusura bakmayın. Linkteki ürün GS25F2A modeli ve öne arkaya 5-10 derece eğim ve 10 cm kadar yükseklik ayarı var sadece. Yine de son zamanlardaki en uygun fiyatı.

Geri