Çözüldü✓ Gıgabyte 2k 240hz ( 270hz) ıps monitör alınır mı?

Arkadaşlar linkteki monitör alınır mı ne diyorsunuz?

Akakçe fiyat listesi; https://www.akakce.com/monitor/en-u...pivot-gaming-2560x1440-fiyati,1751911130.html

Şu an MSI mag274qrf kullanıyorum (2k 165hz ıps)
En kötü elimdekini 5 civarına satarım, bu 7K'ya gelmiş olur. Veya direkt bunu al-sat denerim.

Fikriniz nedir?
Bendede msi mag274qrf qd var.
Eğer 240Hz için alıyorsan hangi oyunlarda kaç fps aldığına bak, 2k çözünürlükte 165 üstü fps leri çok az oyunda görürsün((((3060ti için konuşuyorum senin ekran kartını bilmyiorum.))))

Eğer valo cs gibi oyunları inanılmaz seviyorsan esporcu falan olmak istiyorsan ve paranda varsa alabilirsin. Ama elindeki 165hz yeterli gelecektir o parayla başka şeylerde yapabilirsin. Sistemini yükseltirsin, yeni sistem için biriktirirsin, tatile çıkarsın, oyun alırsın…

Ben olsam almazdım, ama seni ne mutlu edicekse onu yap. En kötü aldıktan sonra dediğin gibi 2. el satarsın biraz zaman biraz para kaybedersin (kiralamış gibi olur diyelim.)

Eğer 240Hz için alıyorsan hangi oyunlarda kaç fps aldığına bak, 2k çözünürlükte 165 üstü fps leri çok az oyunda görürsün((((3060ti için konuşuyorum senin ekran kartını bilmyiorum.))))

Eğer valo cs gibi oyunları inanılmaz seviyorsan esporcu falan olmak istiyorsan ve paranda varsa alabilirsin. Ama elindeki 165hz yeterli gelecektir o parayla başka şeylerde yapabilirsin. Sistemini yükseltirsin, yeni sistem için biriktirirsin, tatile çıkarsın, oyun alırsın…

Ben olsam almazdım, ama seni ne mutlu edicekse onu yap. En kötü aldıktan sonra dediğin gibi 2. el satarsın biraz zaman biraz para kaybedersin (kiralamış gibi olur diyelim.)
Dediğim gibi lol cs valo için şu an düşündüm ama 32 televizyon gibi gelir bu masaya ya, parayı sistem değişikliğine gitmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Önemli not:
32inch büyük ve 2k yı 27 inche göre daha kötü gösterebilir. İnternetten senin monitörünle alacağın monitörün karşılaştırmalarına bak, özellikle yabancı forumlarda yazılı olarak youtube da bulamayabilirsin.

Önemli not:
32inch büyük ve 2k yı 27 inche göre daha kötü gösterebilir. İnternetten senin monitörünle alacağın monitörün karşılaştırmalarına bak, özellikle yabancı forumlarda yazılı olarak youtube da bulamayabilirsin.
Hocam bakarsam direkt ikna olmaktan çekiniyorum bir kere vazgeçince yapasım da gelmiyor zaten hiç gerek yok, bence sistemi düzelteyim ayar çekeyim bütçe ile ardından monitör ( ihtiyaç olursa ) uğraşırım.

Geri