Neler Yeni

gigabyte ab350 d3h 3. nesil ryzen desteği

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Avcı
destekler mi r5 3600 takicam sitesinde supported yazıyor bazıları destekler bazıları desteklemez diyor ??

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
BİOS update ile destekliyor diye biliyorum.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
AB 350 diye bir model bulamadım. AB 350M var. Anakart modeliniz buysa desteklemesi lazım. F40 güncellemesi ile Ryzen 3000 serisine tam destek verdiklerini açıklamışlar. Konuya aşırı hakim değilim ama tam bir Ryzen 3000 deneyimi yaşamayacaksınız diye biliyorum. Anakart üreticilerinin BIOS'ta bazı şeyleri sığdırabilmek için kısıntılara gittiklerini okumuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AB 350 diye bir model bulamadım. AB 350M var. Anakart modeliniz buysa desteklemesi lazım. F40 güncellemesi ile Ryzen 3000 serisine tam destek verdiklerini açıklamışlar. Konuya aşırı hakim değilim ama tam bir Ryzen 3000 deneyimi yaşamayacaksınız diye biliyorum. Anakart üreticilerinin BIOS'ta bazı şeyleri sığdırabilmek için kısıntılara gittiklerini okumuştum.

evet o anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

internetten baktığıma göre TDP değeri 65 olduğu icim sıkıntı olmuyormuş en kotu anakart değiştiririm

Son düzenleme:
Top Bottom