GIGABYTE ANAKARTIM SECURE BOOT SORUNU

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar bilgisayarı win 11 yapınca bir sorun yaşadım valorant WAN 9003 hatası alıyorum bende secure boot kısmını custom yaptım restore faktör keys yaptım evete bastım ve kaydedip çıktım başıma bir sorun gelir mi standartta mi olması gerekiyordu ne yapabilirim bu sorun için önerileriniz nelerdir?

Düzgün çalışıyorsa sistemin kafana takma :)
Oyunu açmak için secure boot u dediğim şekilde değiştirdim custom yaptım hani bir sorun yaşarmıyım onu merak ediyorum işte bazı forumlarda custom kullanmayın falan yazıyordu.

Yani secure boot dediğin şey windows 8 de geldi ondan öncede rahat rahat yaşıyorduk xd. Şaka bir yana saçma sapan kaynaklardan bir şey yüklemiyorsan çokta gerekli değil secure boot.

Yani secure boot dediğin şey windows 8 de geldi ondan öncede rahat rahat yaşıyorduk xd. Şaka bir yana saçma sapan kaynaklardan bir şey yüklemiyorsan çokta gerekli değil secure boot.
Dediğim şey ile yazdığın şeyin pek alakası var mı sence ?

Secure boot güvenlikle alakalı bişey, boot olurken yüklenen şeyler imzalımı değilmi ona bakar. Güvenilir olmayan kaynaklardan bilgisayarına bir şey indirip kurmuyorsan çok bir önemi yok secure boot un.

Geri