Yardım Gigabyte aorus anakart almalı mıyım ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
3 sene evvel bir sistem toplamıştım ve Gigabyte ekran kartımı 2 kez servise göndermek durumunda kaldım.

Şu an yeni bir sistem topluyorum ve anakart konusunda aklımda ASUS ROG B850-E var aslında. Çünkü bugüne kadar ASUS markasıyla hiç sorun yaşamadım.

Lakin diğer taraftan bakınca, bu iki anakart aynı fiyatta ve bu yüzden ASUS'un B çipsetlisine para veresim gelmiyor. Gigabyte olan X serisi olduğu için onu alasım var fakat kötü tecrübelerim yüzünden korkuyorum biraz.

Sizce ne yapmalıyım şu durumda?

Son düzenleme:
çok uzun süre gigabyte ekran akrtı kullandım sorun yaşamadım elektronik şans işi biraz o nedenle kesin değil ama benim tavsiyem x870 ten yanadır çünkü incelemelere veya büyük üste seviye kasa toplamalarında hep x870 görüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Herkese iyi forumlar dilerim öncelikle.

3 sene evvel bir sistem toplamıştım ve ekran kartını gigabyte gaming 3080 Tİ olarak seçmiştim ve 2 kez servise göndermek durumunda kaldım. İlkinde mosfeti yandı. İkinci gelişinde de kart az güç çekmeye başladı ve tekrar servise gönderip para iadesi aldım kurtuldum.

Şuan yeni bir sistem topluyorum ve anakart konusunda önümde 2 seçenek var. Birisi Asus rog b850-E , diğeri ise herkesin önerdiği gigabyte x870e aorus pro.

Benim aklımda asus rog b850-e vardı aslında. Çünkü bugüne kadar asus markasıyla hiç sorun yaşamadım. Lakin diğer taraftan bakınca , bu iki anakart aynı fiyatta ve bu yüzden asus'un B çipsetlisine para veresim gelmiyor. Gigabyte olan X serisi olduğu için onu alasım var fakat kötü tecrübelerim yüzünden korkuyorum biraz. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım şu durumda ?
şaka gibi gelecek ama b850-e daha iyi gibime geldi incelediğimde söz konusu fiyatını da ortaya koyunca aralarında neredeyse fark yok ve asus bazı yerlerde daha iyi asusun b650 leri b850 leri x870 lere kafa tutabilecek şekilde tasarlanıyor sadece isime bakıp aldanmamak lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,748
Üyeler
174,919
Son üye
H8ersF8
Geri