Gigabyte olanı al soğutmasını bilmem ama vram olarak ileriye dönük ve güzel performans verir2. el alacağım Gigabyte 6 aydan fazla garantili sapphire 1 yıl Gigabyte 950 tl sapphire 1150 tl hangisini almalıyım
mersinde pek bulamıyorumDaha az kullanılmış bir Gigabyte kart almanı tavsiye ederim. Gigabyte'ler 3 yıl garantili. 2.5 yıl kullanılmış bir kart yerine biraz daha beklemede kal, araştır, daha uzun garantili bir kart al o ücrete. Ben geçen sene bir bilgisayarıma aldım 2. el rx 580, 900 TL ye 2 yıl garantisi vardı. Geçen hafta da kardeşimin bilgisayarına aldık. 1.000 TL'ye 19 ay garantili.
Gigabyte triple Kill2. el alacağım Gigabyte 6 aydan fazla garantili sapphire 1 yıl Gigabyte 950 tl sapphire 1150 tl hangisini almalıyım
hocam teknoloji dükkanından alındığı için 24 ay dükkanın yasal garantisi 36 ay da gigabyte arantisiDaha az kullanılmış bir Gigabyte kart almanı tavsiye ederim. Gigabyte'ler 3 yıl garantili. 2.5 yıl kullanılmış bir kart yerine biraz daha beklemede kal, araştır, daha uzun garantili bir kart al o ücrete. Ben geçen sene bir bilgisayarıma aldım 2. el rx 580, 900 TL ye 2 yıl garantisi vardı. Geçen hafta da kardeşimin bilgisayarına aldık. 1.000 TL'ye 19 ay garantili.