İşlemciye ve rame yapabileceğin oc belli değil işlemcinin hangi sample olduguna ve ramlerin çiplerini öğrenmen lazım @RevDeisDou @cfranko
Ne yaptınız ki en son?@RevDeisDou @cfranko hocalarım arkadaşın ram çipi ChangXin A die baya nadir bir çip ama performansı çok iyi değil oc için yardım eder misiniz arkadaşa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi değil derken ortlamanın altında değerler sunabilir
Nasil yani ben sizi oc için yardım eder misin diye çağırdım hocam en son ne yaptınız derken ne demek istedinNe yaptınız ki en son?
OC yapmadınız mı hiç? Çipin performansıyla ilgili yorum yaptığını gördüm yukarıyı okumadım o yüzden. Neyse bakayım bi konuya.Nasil yani ben sizi oc için yardım eder misin diye çağırdım hocam en son ne yaptınız derken ne demek istedin
O çip ile oc yapma şansım olmadı bende okuduğum rehberlere dayanarak konuşuyorumOC yapmadınız mı hiç? Çipin performansıyla ilgili yorum yaptığını gördüm yukarıyı okumadım o yüzden. Neyse bakayım bi konuya.
3600 CL17-18 civarı rahatça çıkar gibi. Buralara kadar zorlanmazsak CL16 denetirim ama arkadaş çevrimdışı.O çip ile oc yapma şansım olmadı bende okuduğum rehberlere dayanarak konuşuyorum
Anladim hocam ilgilendiğiniz için saolun birde bu ram Samsung c die den iyi mi kötü mü?3600 CL17-18 civarı rahatça çıkar gibi. Buralara kadar zorlanmazsak CL16 denetirim ama arkadaş çevrimdışı.
Bazen hiçbir fikrin yoktur ya, tam o durumdayım. Denerken anlarız.Anladim hocam ilgilendiğiniz için saolun birde bu ram Samsung c die den iyi mi kötü mü?