Neler Yeni

Gigabyte B450M S2H e ARGB soğutucu nasıl takarım?(Acil Yardım)

rebelmoves

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme

beowulf27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oguz
görürsün renk değişimi olmaz. Sabit 7 renk ve onun karışımları yanar.
Tamam aradığım cevap buydu teşekkürler.Bana soğutucu çalışsın ışık yansın yeter :D
Artık öğrenmiş olduk.Gelecek sefer anakartı ona göre seçerim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
B450M S2H'de ARGB girişi yok, yazılım ile o soğutucunun ışıklarını kontrol edemezsin.
O soğutucunun kendi kontrolcüsü yok diye biliyorum, eğer cidden yoksa üçüncü parti bir ARGB kontrolcüsü alacaksın, o kontrolcünün tuşlarıyla da efektleri kontrol edebileceksin. Eğer kasanın kontrolcüsünde de ARGB girişi varsa oraya da takabilirsin.

görürsün renk değişimi olmaz. Sabit 7 renk ve onun karışımları yanar.
ARGB girişi olmadığı bu mümkün değil.

rebelmoves

80+ Bronze
B450M S2H'de ARGB girişi yok, yazılım ile o soğutucunun ışıklarını kontrol edemezsin.
O soğutucunun kendi kontrolcüsü yok diye biliyorum, eğer cidden yoksa üçüncü parti bir ARGB kontrolcüsü alacaksın, o kontrolcünün tuşlarıyla da efektleri kontrol edebileceksin. Eğer kasanın kontrolcüsünde de ARGB girişi varsa oraya da takabilirsin.

ARGB girişi olmadığı bu mümkün değil.
dostum 7 renk destekliyorsa ben nasıl mor ve turuncu kullanıyorum. Yanlış bilgi falan yok renk kodlarının girerek karışım renkleri de kullanabiliyorsun. Renk değişimi olmaz ve döngüsü olmuyor. Yanlış bilgi falan yok düzgün okuyunuz.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
dostum 7 renk destekliyorsa ben nasıl mor ve turuncu kullanıyorum. Yanlış bilgi falan yok renk kodlarının girerek karışım renkleri de kullanabiliyorsun. Renk değişimi olmaz ve döngüsü olmuyor. Yanlış bilgi falan yok düzgün okuyunuz.
Cylon 4 ARGB model soğutucu linki atmış konu sahibi, sonra da "B450M S2H ile kullanırım ama ışık göremem değil mi?" demiş. Sen de demişsin ki "Görürsün renk değişimi olmaz. Sabit 7 renk ve onun karışımları yanar". Bunun olması için anakart tarafından kontrol edilmesi lazım ve B450M S2H'te ARGB girişi yok, CPU_LED var o ayrı, o normal RGB girişi, ARGB değil.

Olayı düzgün anlamak adına kullandığın anakartı ve soğutucuyu öğrenmek istiyorum.

rebelmoves

80+ Bronze
sistemimde s2h ve ux100 var argb bir soğutucu ve cpu_lede takılı. Ama argb olarak kullanamıyorum. Anakartın desteklediği 7 renk ve karışımlarını kullanıyorum orada dediğim de odu. Sabit renk kullanımı sağlıyor adam da sonradan onu sormuş zaten sabit bir renk olarak kullanabilir miyim yoksa hiç mi yanmaz diye

Top Bottom