S2H çok çok çok daha iyi.Aralarında overlock performansını ıstıyorum hangısı daha ıyı baska forumlarda cok kafam karıstı ıkı tarafda dıyenler cok
VRAM lerine kadar daha iyi s2hAralarında overlock performansını ıstıyorum hangısı daha ıyı baska forumlarda cok kafam karıstı ıkı tarafda dıyenler cok
kral mosfet ve vrm bölgesi cok seylere yariyor.vrm tam olarak ne ıse yarıyor ne gıbıı fayda saglar bana
gigabyt modelınde daha dusuk voltajda yuksek frekans yapabılır mıyım dıger anakarta gore gozle gorulur aralrında performans farkı varmı yoksa bıber denıcek kadar mıkral mosfet ve vrm bölgesi cok seylere yariyor.
kisa Ceyran bölümü ve yüksek ceyran bölümü var.
bu ikisinde fena bi sekilde ceyran akimi var.
ceyran akimi > WATT akimi > Watt akimi > sicaklik demek > sicaklik derece demek.
yani sen bu olayi temiz bi sekilde disari temas etirmen gerek.
o nedenle sana full aluminium blok gerekli o bölgede.
üstünde oldunda bu metal block.
bilkine tüm sicakliki cekiyor ve disari yönlendiriyor.
kral hic birisi iyi degil.
full blok bi anakart sogutucu olmadigca, kutusuna bile bakmam
para gerek onada :dkral hic birisi iyi degil.
full blok bi anakart sogutucu olmadigca, kutusuna bile bakmam
kral dedim gibi ) kutusuna bile bakmamgigabyt modelınde daha dusuk voltajda yuksek frekans yapabılır mıyım dıger anakarta gore gozle gorulur aralrında performans farkı varmı yoksa bıber denıcek kadar mı
banpara gerek onada :d
reis böyle asus prime A seride ve Rog strix F seride gözlerime ilgi odaki olusuyor veya ilgi alanima giriyorAlım gücü fazla olanın hali bir başka .
orasi öyle kralpara gerek onada :d
senin bütcen ne kadar.Aralarında overlock performansını ıstıyorum hangısı daha ıyı baska forumlarda cok kafam karıstı ıkı tarafda dıyenler cok