Valla Her Türlü Değer Bence VRM Soğutmalıbu mu o mu? ama nays ile almıyacağım fiyatı göz önünde bulundurursak
Sadece Ölüler BulurGüzel indirim, nasıl yakalıyorsunuz bunları
Nays İle Almicaksan Attığımı Albu mu o mu? ama nays ile almıyacağım fiyatı göz önünde bulundurursak
O'da Var İstediğini Söyle Bulam İndirim Monitörde Var İstersen2700 akakçede 500 güzel indirim her parçada böyle indirim yakalasan neredeyse bi donanım bedavaya gelir
konu baslıgındaki anakartta cift m2 yuvası var ve gercekten önemli bir farkbu mu o mu? ama nays ile almıyacağım fiyatı göz önünde bulundurursak
Bir ev kullanıcısı için önemli olmayabilir ama farklı kullanım alanlarında işler çok değişiyor mamafih bende iş için kullanacağım ve Gigabyte BİOS`u beni hep üzdü.Anakartta O Kadar Önemli Değil Bence
Valla Ev Kullanımı Derken Neyi Kapsıyor Bilmiyorum Ama 24 Saat Pc'de Oyun OynanıyorBir ev kullanıcısı için önemli olmayabilir ama farklı kullanım alanlarında işler çok değişiyor mamafih bende iş için kullanacağım ve Gigabyte BİOS`u beni hep üzdü.
12 taksit axess 2320 tl mantıklı mıLinki Aşşağı Bırakıyorum Bu Fiyata Daha İyisi Yok B450 Fiyatına Nerdeyse Sakın Kaçırmayın
Link : https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14275
Not : Site Güvenilir (Zamanında Unlost İle İşbirliği Yapmıştı)
Ev kullanıcısı anakarta işlemciyi takar xmp açar işletim sistemini kurup oynar benim sistemde disk yok bulut sistemi ile çalıştırıyorum ama Gigabyte anakartlar da sunucuya bağlanırken ve bağlandıktan sonra sorunlar yaşadım bu yüzden ilk önceliğim zoraki olarak -anakart`da- Asus oluyor.Valla Ev Kullanımı Derken Neyi Kapsıyor Bilmiyorum Ama 24 Saat Pc'de Oyun Oynanıyor