🔥İndirim Gigabyte B650 Eagle AX 7.094 TL

Dostlarım elimde 7600x işlemci var bu kart iyi midir? bütçemi biraz aşıyor ama biraz daha bütçe dostu bir tavsiyeniz varmıdır

Dostlarım elimde 7600x işlemci var bu kart iyi midir? bütçemi biraz aşıyor ama biraz daha bütçe dostu bir tavsiyeniz varmıdır
Faz sayısı B850 de 8 di galiba bunda da aynıysa çok yüksek işlemci takamazsın anakart beslemez haberin olsun. Ama soğutma vs. Olarak iyidir zaten F/P ürünü.

Anakart iyi, daha ucuz bişey istersen gaming gecesinde colorful b650m plus v14 arada 5k altına düşüyor ona bakabilirsin. Beklemek istemezsen biostar b650mp-e pro

Fiyatına ve paylaşıma diyecek bir şey yok teşekkürler ancak;

Arkadaşlar bu anakartın kağıt üzerinde her şeyi çok iyi ama şöyle bir eksisi var ki ben de araştırırken denk geldiğim bir yorum üzerine almaktan vazgeçmiştim:

Anakartın mosfetleri arka tarafına lehimlemişler. Mosfetler arkada olduğu için ısınma sorunu teşkil edebilir denmiş. Dolayısıyla ben sırf bu yüzden almamıştım. Almayı düşünenlerin dikkatine.
Şu videonun 4. Dakikasında mosfetlerin arkada olduğu görülmektedir. Alacak arkadaşlar takdir sizindir. Ben insani görevimi yapayım dedim.

Geri