❌İndirim Bitti! Gigabyte B650 Eagle AX Anakart 6.823 TL

B650 anakart almak üzereyim. Hem fikir almak hemde alacak arkadaşlara bilgi olması açısından benzer fiyatlardaki bulduğum seçenekleri paylaşıyorum. (Vatanda peşin fiyatına 3 taksit avantajı var)

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ,neden ?

B650 anakart almak üzereyim. Hem fikir almak hemde alacak arkadaşlara bilgi olması açısından benzer fiyatlardaki bulduğum seçenekleri paylaşıyorum. (Vatanda peşin fiyatına 3 taksit avantajı var)

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ,neden ?

ikisi de aynı anakart birisi oyuncu için diğer iş odaklı(pro olan atx anakart) gaming olanı tercih edebilirsin bende gamingplus atx olan kullanıyorum memnunum. ama b850chipsetli anakartlar varkende b650 alınır mı bilemiyorum onlarda 8k civarina satılıyordu diye biliyorum

ikisi de aynı anakart birisi oyuncu için diğer iş odaklı(pro olan atx anakart) gaming olanı tercih edebilirsin bende gamingplus atx olan kullanıyorum memnunum. ama b850chipsetli anakartlar varkende b650 alınır mı bilemiyorum onlarda 8k civarina satılıyordu diye biliyorum
Hocam b850 olarak aşağıdaki seçenekler var. Arada 2 bin civarı fark var. Değer mi bu paraya sizce ?

Hocam b850 olarak aşağıdaki seçenekler var. Arada 2 bin civarı fark var. Değer mi bu paraya sizce ?

pciex16 için 5.0 istiyorsan ve ssdler de gen5 desteği istiyorsan değer. ram frekansları da 8000 çıkıyor
amd5 de 6000mhz ile 8000mhz ramlar daha verimli sonuç veriyor.
bu dediğimi özellikleri ucuz yollu istiyorsan da bu anakart alacan

Ben olsam indirimde olanı alırım geri kalanı işlemci yada psu ya yönelik yatırım yaparım zaten ekran kartını seçmişsinizdir diye tahmin ediyorum bu indirimdeki anakart kağıt üzerindeki özellikleri çoğu ekran kartı için yeterlidir diye tahmin ediyorum.

Ben olsam indirimde olanı alırım geri kalanı işlemci yada psu ya yönelik yatırım yaparım zaten ekran kartını seçmişsinizdir diye tahmin ediyorum bu indirimdeki anakart kağıt üzerindeki özellikleri çoğu ekran kartı için yeterlidir diye tahmin ediyorum.
Sistemin diğer tüm bileşenleri hazır aslında. Ram ve Anakart kaldı sadece. Asus istiyordum esasen ama bu fiyatlara yok gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EN FİYAT PERFORMANS
Hocam Bios sorunlarından bahsetmişler bazı forumlarda. Kağıt üstünde güzel gözüküyor ama riske girmek istemiyorum acıkçası.

Ek olarak ben Asus b650m-k kullanıyorum. Kullandığım anakartımın bios u kaynaklı sorunlar da yaşadım, Asus'ta da çok sorun yaşayan olmuş, bu saatten sonra şahsen Asrock, Gigabyte veya Msi dışında anakart almam sanırım. Anakarta iyi para vermek gerekiyormuş onu öğrendim diyebilirim. Konuyu açan arkadaşın attığı anakart güzel fiyatına göre, alana hayırlı olsun.

Biostan ne gibi bir sorun yaşamışlar merak ettim şuan sistemde takılı kullaniyorum
Kullandığın model için spesifik olarak olmasa da colorful un bios bakımından sıkıntılı olduğunu donmalar takılmalar bazen rasgele boot atma durumları yaşayanlar olmuş reddit de birkaç konuda okuduğuma göre. 2 ay önce pc toplarken bu yüzden tercih etmedim herhangi bir ürününü, başta da anakart olmak üzere.

Biostan ne gibi bir sorun yaşamışlar merak ettim şuan sistemde takılı kullaniyorum
Ancak sen sorun yaşamıyorsan belki bu stabilite sorunlarını çözmüşlerdir bilemeyeceğim.

Son düzenleme:
Sistemin diğer tüm bileşenleri hazır aslında. Ram ve Anakart kaldı sadece. Asus istiyordum esasen ama bu fiyatlara yok gibi.

Hocam Bios sorunlarından bahsetmişler bazı forumlarda. Kağıt üstünde güzel gözüküyor ama riske girmek istemiyorum acıkçası.
Anakart için para harcanır ama bence minimum olmalı yani kullandığın diğer parçalara göre ekran kartı işlemcinin durumuna göre .Ama psu özellikle iyi olmalı.psu harici parçalar sürekli güncellemek isteyenler için önem arz ediyor yoksa bir alıp 3 5 sene kullanacaksan pahalı kaçmak saçma tabii ki hepsinin başında ekonomik gücün ile orantılı. Colorful anakartlar donnımsal ve kağıt üstünde özellikleri ile en fiyat performans ama ben tercih etmem açıkçası her teknolojik alette sorun yaşarsın ama uğraşma zorluğu en üst sıralarda yer alıyor.bana linux hatırlatıyor açıkçası uğraşmayı seven için iyidir.

Geri