Gigabyte B650 Eagle AX Wi-Fi vs MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hangi anakart daha iyidir aralarında pek fiyat farkı yok lakin özellik olarak hangisi daha iyidir karar veremedim o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.

Soğutma, vrm, özellik olarak yakın anakartlar. Hangisi daha uygunsa onu al.

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hangi anakart daha iyidir aralarında pek fiyat farkı yok lakin özellik olarak hangisi daha iyidir karar veremedim o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.
hemen hemen aynılar ama bence Msı tasarımı daha güzel

İkisinin arasında 100 - 150 TL gibi bir şey oynuyor hocam.

Evet MSI tasarım olarak daha iyi gibi duruyor
Bir de şu gigabyte anakart portlarında hala 20 yıllık klavye mouse portu koymuşlar güncel anakarta o çok uyuzuma gitti ya

Ekler

• IMG_0288.webp
    IMG_0288.webp
    83.3 KB · Hit: 23
Hocam ilk olarak bütçe belirtmemişsiniz. İkinci olarak ben de am5 uyumlu anakart bakarken şöyle bir konuyla karşılaştım;
İlgili şu konuda adam b650 gaming x ax ve b650 eagle ax ile karşılaştırma yapmış. Söylediğine göre eagle ax olan modelin bazı mosfetleri anakartın diğer tarafında kaldığından dolayı hava alamıyor ve ısınıyormuş. Bunu doğrulayacak başka bir konu bulamasam da bu yorumun altına yorum yapan adam eagle ax siparişini iptal edip gaming ax olan kartı almış.

Bütçenizi bilmediğim için anakart önermedim ancak eagle ax alacaksanız bence bu yorumu dikkate alın derim.

Son düzenleme:
Hocam YouTube daki şu videonun 3. dakika 44. saniyesinde eagle ax in arkasını gösteriyor ve redditteki yorumu doğrulayacak şekilde mosfetleri arka plakaya lehimlemişler. Kısacası adamın yorumunu teyit edebildim.

Bu durumda bahsettiğiniz MSI b650m gaming plus veya Şu Linkteki Gigabyte b650 gaming x ax v2 yi almayı düşünebilirsiniz. Ax v2 nin mosfetlerine aynı YouTube kanalından baktım ve arkada değil, ön tarafta.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,658
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri