Yardım GIGABYTE B850 EAGLE WIFI6E ATX alınır mı?

ExpoMazer

80+
Reaksiyon skoru
12
1 - Hazır sistem almayı düşünüyorum Bu anakart fiyatına göre iyi midir?
2 - Bu Anakartın yanına GIGABYTE 9060XT 16gb alırsam Ekstra bir özelliği olurmu? (Işıklandırma gibi)

Anakart Link:

Ekran Kartı Link:

signal rgb kurup tek program ile tüm ışıkları kontrol edebilirsin illa hepsini aynı marka almana gerek yok

2 - Bu Anakartın yanına GIGABYTE 9060XT 16gb alırsam Ekstra bir özelliği olurmu? (Işıklandırma gibi)

Anakart Link:

Ekran Kartı Link:
gifbayt ekran kartlarında termal macun akma sorunu var ürünlerin revizyonlu modelleri gelmeden almayın istediginiz anakart ise gigaayt ın giriş seviye bir b850 modeli o paraya alınmaz 9500 bandına daha iyi ürünler var

gifbayt ekran kartlarında termal macun akma sorunu var ürünlerin revizyonlu modelleri gelmeden almayın istediginiz anakart ise gigaayt ın giriş seviye bir b850 modeli o paraya alınmaz 9500 bandına daha iyi ürünler var
Hocam GIGABYTE Anakart ve Ekran kartını almak yerine MSI PRO B850-P modelini ve Msı 5060ti 16gb alırsam bir sorun yaşarmıyım?

Anakart link:

Anakart Link:

Ekran Kartı Link:
Anakart dolu bir model fena değil alınır

Anakart Link:

Ekran Kartı Link:
o ana karta o kadar para vereceğine alt model alıp 9070xt al bence.

Anakart Link:

Ekran Kartı Link:
Ekran kartını dikey kullanmadıgın surece sorun olmuyor ilk piyasa geldiginde rx9070 almıstım bu modeli sorunsuz cok serın calısıyor alabilirsin. Anakartımda bu modelin b650 eagle wifi 6e dolu bir anakart alabilirsin sorun yok markacı olmaya gerek yok bu devirde f/p yapıştır

o ana karta o kadar para vereceğine alt model alıp 9070xt al bence.
İlerde bilgesayarı yükseltmek için bu modeli tercih ettim.

9070XT'li sistemlerde A620 anakartlar var özelleştirmelerle wifi destekleyen anakart yapınca bütçemi baya aşıyor ve B650 anakartların çoğunda ekran kartı slotunda Pcıe 5.0 yok.

Anakart Link:

Ekran Kartı Link:
Bu anakart 1000 megabit son mu. Evde iPhone wifi ile 1200 çekiyor pc de kabloyla 950 alıyorum. Bende işlemci anakart rami değiştirmek istiyorum. En sona bırakacağım ekran kartını

Hocam GIGABYTE Anakart ve Ekran kartını almak yerine MSI PRO B850-P modelini ve Msı 5060ti 16gb alırsam bir sorun yaşarmıyım?

Anakart link:
anakart güzel ama 5060ti 16 gb ile 9070xt kıyas yapılamaz bile

Geri