GİGABYTE BİOS SORUNUM VAR

MuhammedX

80+
Reaksiyon skoru
0
Hazır sistemi yeni aldım ,işletim sistemim daha yok almadım.
anakartım:gigabyte H610M H V2 DDR4
Sorunum şu bilgisayarı açıyorum bios çıkıyor ve hiçbir şekilde biostan çıkamıyorum ve CSM desteği kapalı,secure boot kurulum gözüküyor değiştirme seceneği çıkmıyor.

işletim sistemi yok iken bios açılır zaten boot edicek bir windows yokken içinde açılmaz ki?

İşletim sistemi olmayan bilgisayarda tam olarak neyin açılmasını bekliyorsunuz hocam?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki nereden etkinlestirecem
etkileştirme metkinleştirme yok hocam. Windows kurulumu yapmanız lazım. Söylemlerinizden anlaşılığı üzere bilmediğinizi düşünüyorum. Anlayan bir arkadaşınız veya bir bilgisayarcıya götürüp windows kurulum yaptırmanız lazım.

Windows key aldım biosdan nereden aktive edecem

etkileştirme metkinleştirme yok hocam. Windows kurulumu yapmanız lazım. Söylemlerinizden anlaşılığı üzere bilmediğinizi düşünüyorum. Anlayan bir arkadaşınız veya bir bilgisayarcıya götürüp windows kurulum yaptırmanız lazım.
Windows key aldım ama nereden key girip aktive edecem bu saate bilgisayarcı da yok biosdan Windows key aktive edilebiliyorsa edeyim

Windows keyi, windows kurulumu yapmadan veya windows yüklemeden yapmazsınız hocam

Öcelikle windows kurmanız gerekmektedir

Windows key aldım biosdan nereden aktive edecem

Windows key aldım ama nereden key girip aktive edecem bu saate bilgisayarcı da yok biosdan Windows key aktive edilebiliyorsa edeyim
önce windowsun kurulması gerekiyor hocam. onu da kendiniz yapmanız hiç yapmadıysanız zor olur. o yüzden bir bilgisayarcı veya anlayan bir arkadaşınız varsa yaptırabilirsiniz. Hazır sistemlerin çoğu windows kurulu olmadan geliyor. Şuan elinizde key olmasının bir önemi yok.

önce windowsun kurulması gerekiyor hocam. onu da kendiniz yapmanız hiç yapmadıysanız zor olur. o yüzden bir bilgisayarcı veya anlayan bir arkadaşınız varsa yaptırabilirsiniz. Hazır sistemlerin çoğu windows kurulu olmadan geliyor. Şuan elinizde key olmasının bir önemi yok.
Teşekkür ederim yardımcı oldunuz için Allah razı olsun

Windows keyi, windows kurulumu yapmadan veya windows yüklemeden yapmazsınız hocam

Öcelikle windows kurmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim yardımcı oldunuz için Allah razı olsun

Hazır sistemi yeni aldım ,işletim sistemim daha yok almadım.
anakartım:gigabyte H610M H V2 DDR4
Sorunum şu bilgisayarı açıyorum bios çıkıyor ve hiçbir şekilde biostan çıkamıyorum ve CSM desteği kapalı,secure boot kurulum gözüküyor değiştirme seceneği çıkmıyor.
İşletim sistemi yoktur hdd boş o yüzden o ekran çıkıyordur win kurulu bir ssd veya hdd ile sorun çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,609
Üyeler
191,133
Son üye
YusufM
Geri