Gigabyte Eagle B650 16 Faz ve Ryzen 7 7800x3d Yeni Sistem Uyumluluğu Nasıl?

yunusemre.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,735
Özensiz Konu Başlığı
dostlar sistemimi 7800x3d ye yükseltiyorum bu anakartı aldım 16 faz olması ve fiyatı ilgimi çekti ne diyorsunuz soğutucu olarakta enemax liqmaxflo 360 aldım şimdilik elimde bu iki ürün oldu görseldeki ürün hatalıymış siteyi arayıp sordum hatalı olduğunu söylediler sitedeki yanlış görsel b650 E eagle serisi sanırım

Soru ne? Forumda bu kadar mesajın var konu açış şeklin aşırı özensiz…

Dediğin anakartta işlemci çekirdeklerini 8 faz besliyor, 7800x3D için 16 faz anakartlara gerek yok.

Sonunda E takısı olmayanı diyorsun galiba sen, onda 12 faz besliyor çekirdekleri. Hayırlı olsun güzel bir anakart.

Gigabyte B650 Eagle iyi bir anakart tercihidir, hocam.

Soru ne? Forumda bu kadar mesajın var konu açış şeklin aşırı özensiz…
hocam arkadaşların yorumunu sordum düzenlediğiniz için teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğin anakartta işlemci çekirdeklerini 8 faz besliyor, 7800x3D için 16 faz anakartlara gerek yok.

Sonunda E takısı olmayanı diyorsun galiba sen, onda 12 faz besliyor çekirdekleri. Hayırlı olsun güzel bir anakart.
evet hocam siteyle konuştuğumda bana gelecek ürün pckolik linkinde en alta indiğimde ean kodunu google a yazıyorum ikinci gigabyte sitesindeki ürün çıkıyor o 12 li dediğiniz sanırım 12+2+2

Gigabyte B650 Eagle iyi bir anakart tercihidir, hocam.
teşekkürler hocam banada mantıklı geldi atx bir model istiyordum en ucuz mantıklı bu geldi

hocam arkadaşların yorumunu sordum düzenlediğiniz için teşekkürler

evet hocam siteyle konuştuğumda bana gelecek ürün pckolik linkinde en alta indiğimde ean kodunu google a yazıyorum ikinci gigabyte sitesindeki ürün çıkıyor o 12 li dediğiniz sanırım 12+2+2

teşekkürler hocam banada mantıklı geldi atx bir model istiyordum en ucuz mantıklı bu geldi
Rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,992
Üyeler
200,816
Son üye
apsimati

Geri