Neler Yeni

ACİL! GIGABYTE G24F-2 23.8 Alınır mı?

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
tuna yurdakul
Bütçe
4000
Monitör işini bugün halletmem lazım. Bu monitör alınır mı?

Normalde bunu alacaktım ama dün gece fiyatını 4.200 TL den 5.000 TL ye çıkardılar.

Yılın sonuna geldiğimiz için zamlar geliyor bugün bu işi halletmem lazım gibi duruyor o yüzden acil yardım eder misiniz
Bu bütçede daha iyisi var mı ?

Son düzenleme:

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,968
İsim
1
@Emirkanyvs Msi 2024 model olduğu için 500TL daha verilir mi? bir gün geç aldım diye 800TL fazla vermek koyuyor ama :D
GIGABYTE kronik sorunları var yazanlar var bir süre sonra ekranda çizgiler çıkıyormuş.
bu modelde yok hocam önceki modelde diyolardı

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
@Emirkanyvs Msi 2024 model olduğu için 500TL daha verilir mi? bir gün geç aldım diye 800TL fazla vermek koyuyor ama :D
GIGABYTE kronik sorunları var yazanlar var bir süre sonra ekranda çizgiler çıkıyormuş.
Valla hocam geçmiş konulardan felan baktım, yorumlar gayet güzel. 165hz yenileme hızına sahip oc ile 180hz oluyor yalnız ona dikkat. Bence almalısın 😃.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Ben aldım hocam 4 5 gibi eve varır test ederim.

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
tuna yurdakul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Senin tercihin GIGABYTE yani hocam. Ben MSI a daha yakınım gibi hala ya :D
Hocam Gigabyte deme sebebim indirimsiz fiyatı 5.500 TL'ler de gezmesi. MSI modeli ise hep bu fiyatlardaydı ve incelemesi vesaire bulunmuyor. Ne varsa eskilerde var diyerek tekrar Gigabyte olanı önerip, ikisini tekrar karşılaştırmaya gidiyorum 😄.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Aynısının 27" olanını kullandım 2 sene, çok güzel monitör çok hoşuma gidiyordu ama servisi çok tuzlu haberin olsun, panel değişimine 350$+kdv+kargo istediler bende gidip 2k msi monitör aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taşınırken maalesef ekranda çizik bile olmayan cihazın paneli zarar görmüştü :peeposad2:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Tekrar karşılaştırdım da gene oyum Gigabyte'dan yana. Bu arada senin almış olduğun sistem de Rx 7600 vardı demi ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
tuna yurdakul
Tekrar karşılaştırdım da gene oyum Gigabyte'dan yana. Bu arada senin almış olduğun sistem de Rx 7600 vardı demi ?
Ayın 27 si sipariş verdim hala ürünler hazırlanıyor diyor. Kim bilir kaç gün daha bekletecekler

Top Bottom