Semiramis41
80+ Bronze
Hangi kargo ile gönderim sağlıyorlar bilen varmı
300 bile gözleri alıyor hocam değmez. Şöyle bir durum da var, gigabyte srgb si 125, Dell 99..Bence daha iyi bir yanı yok, gigabyte parlaklığı 300 candela, Dell 350 candela. Tek fark bu aradaki 600tl ye değer mi bilmem. Ben gigabyte tercih ettim hem de peşin fiyatına 6 taksit vardı itopyada, gigabyte daha mantıklı.
Yurtiçi veya UPS değişiyorHangi kargo ile gönderim sağlıyorlar bilen varmı
yurtiçi ile geldi yinede bölgeye göre değişiyor olabilirHangi kargo ile gönderim sağlıyorlar bilen varmı
Aynen öyle, üstelik gigabyte SS (superspeed) IPS panel kullanırken Dell normal IPS kullanıyor. Gigabyte net bir şekilde galip bence. 180hz olması da ayrı ama 165 ile arasında çok fark yoktur onu kıyaslamak için kullanmaya gerek yok300 bile gözleri alıyor hocam değmez. Şöyle bir durum da var, gigabyte srgb si 125, Dell 99..
aynen giga daha mantıklıBence daha iyi bir yanı yok, gigabyte parlaklığı 300 candela, Dell 350 candela. Tek fark bu aradaki 600tl ye değer mi bilmem. Ben gigabyte tercih ettim hem de peşin fiyatına 6 taksit vardı itopyada, gigabyte daha mantıklı.
Valla marka ön yargım var katiyyen almam böyle bişeyBu varken neden sizin attığınızı tercih edelim var mı bir açıklaması olan ona göre almayı düşünücemITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam bir kere marka farkı var gigabytenin sunduğu kaliteyi bu linkteni ürün sunamaz diye tahmin ediyorum. isterse 500 hz olsunBu varken neden sizin attığınızı tercih edelim var mı bir açıklaması olan ona göre almayı düşünücemITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Kaliteee, marka.Bu varken neden sizin attığınızı tercih edelim var mı bir açıklaması olan ona göre almayı düşünücemITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası