🔥İndirim Gigabyte G24F-2 3749TL!

Hangi kargo ile gönderim sağlıyorlar bilen varmı

Bence daha iyi bir yanı yok, gigabyte parlaklığı 300 candela, Dell 350 candela. Tek fark bu aradaki 600tl ye değer mi bilmem. Ben gigabyte tercih ettim hem de peşin fiyatına 6 taksit vardı itopyada, gigabyte daha mantıklı.
300 bile gözleri alıyor hocam değmez. Şöyle bir durum da var, gigabyte srgb si 125, Dell 99..

Ağalar şimdi bunu aldık yapmam gerekenler nelerdir kontrol için

300 bile gözleri alıyor hocam değmez. Şöyle bir durum da var, gigabyte srgb si 125, Dell 99..
Aynen öyle, üstelik gigabyte SS (superspeed) IPS panel kullanırken Dell normal IPS kullanıyor. Gigabyte net bir şekilde galip bence. 180hz olması da ayrı ama 165 ile arasında çok fark yoktur onu kıyaslamak için kullanmaya gerek yok

Bence daha iyi bir yanı yok, gigabyte parlaklığı 300 candela, Dell 350 candela. Tek fark bu aradaki 600tl ye değer mi bilmem. Ben gigabyte tercih ettim hem de peşin fiyatına 6 taksit vardı itopyada, gigabyte daha mantıklı.
aynen giga daha mantıklı

Monitörü ben kullanıyorum memnunum. Sadece bilgisayar monitörü 4k olarak görüyor. Her ekran kartı driver güncellemesi sonrası ayarları 1080e çekmem gerekiyor.

Bu varken neden sizin attığınızı tercih edelim var mı bir açıklaması olan ona göre almayı düşünücem
hocam bir kere marka farkı var gigabytenin sunduğu kaliteyi bu linkteni ürün sunamaz diye tahmin ediyorum. isterse 500 hz olsun :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif
Alıyorum arkadaşlar dell hariç var mı öneri daha çıkartamıyorum bütçe 3600a daha iyisi varmıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,610
Üyeler
197,942
Son üye
riseb123
Geri