4 kere fiyatı 4500 olup bu fiyata geldi hep. 3 mağazası var sadece birinde stok kaldı. Eğer alıp direkt kullanıcaksan borç fln al derim. Ama sonra düşebilir fiyatı bilemiyorum.Fiyatı artmaz ya umarım bir kaç haftaya almayı düşünüyorum.
Onlar Outlet mağazalarında satılıyor sanırım. Sana ölü piksel gelse ne Olcak sende iade edersinbunlarda yükselt alçalt yapıyor muhtemelen iade ürün geliyor ölü pikselli çok gelmişti umarım öyle göndermezler
Onu da belki çözebilirsiniz ölü piksel giderme yöntemleri var ben çözmüştüm.Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, sadece 1 tane piksel sorunu çıktı (ölü mü takılmış mı bilmiyorum, siyah değil) o da nazarlık olsun diye iade bile etmedim, memnunum. Sorusu olan varsa bu mesajı alıntılayabilir.
Lg önerebilirim 27GL modelini kullanıyorum çok memnunum 24 modeli de iyi ghosting vs yok ama bütçenizin biraz üstünde kalıyor olabilir. Düşündüğün fiyatlarda alınabilecek güzel bir seçenek olabilir Gigabyte G24F-23500-4000 arası monitör arıyordum alabileceğim en iyisi buysa alacağım dostlar.
Sağlık olsunaz önce ailemle kartınızı verin alıyım diye tartıştığım monitördür kendileri alamadım kaybettim 3 ay sonra muhtemelen param olur alırım artık para biriktirme vakti
Büyük ihtimalEllerinde stok fazla herhalde sürekli düşüp düşüp duruyor