Hasdur Bakiye
80+ Bronze
Gigabyte G24F-2'de HDR10 Varmı Sizce ?
Olabilir evet, çoğu zaman nerede olduğunu bile unutuyorum o yüzden iade etmedim başka bir sıkıntısı yok. Kaç dakika ekranda tutmuştunuz hatırlıyor musunuz?Onu da belki çözebilirsiniz ölü piksel giderme yöntemleri var ben çözmüştüm.
yarın sabah iner yine kaç ürünle bir bütün oldular :dTekrardan 4498 TL.
Valla hatırlamıyorum hocam baya oldu ben uygulayalı AOC monitörüme uyguladım hala kullanıyorum ölü piksel kalmadı. Bazıları sıkışık piksel oluyor çözüyor.Olabilir evet, çoğu zaman nerede olduğunu bile unutuyorum o yüzden iade etmedim başka bir sıkıntısı yok. Kaç dakika ekranda tutmuştunuz hatırlıyor musunuz?
Dell 'in hangi modeli acaba ?4kya Dell varken buna kim bakar. Satılabileceği ve satın alınabilecek fiyatı bu.
Böyle üstüne koya koya indirime koyuyorlar. Umarım 4k ve üzerinden alan yoktur.![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
3750'den stokta
geçen bi arkadaş 4800e aldım diyoduBöyle üstüne koya koya indirime koyuyorlar. Umarım 4k ve üzerinden alan yoktur.
Valla geçmiş olsun. Ben 3600e aldığımda da söyledim. Bunlar zam yapıyorlar sonrası bir önceki indirimden 100 tl daha zamlı satıyorlar diye. O yüzden indirim siz alınmayacağını söylemiştim.geçen bi arkadaş 4800e aldım diyodu![]()
evet evet bende bi süredir takip ediyorum fiyatı 4900'e kadar çıkardılar şimdi 3750tl düşürdüler gerçekten çok rezalet bir durum :/Valla geçmiş olsun. Ben 3600e aldığımda da söyledim. Bunlar zam yapıyorlar sonrası bir önceki indirimden 100 TL daha zamlı satıyorlar diye. O yüzden indirim siz alınmayacağını söylemiştim.
link varmı4kya Dell varken buna kim bakar. Satılabileceği ve satın alınabilecek fiyatı bu.