Bu paraya trden de bu ayar bi şey alırsın zaten almanyadan almanın avantajını göremedimMerhaba. Bütçem 30-35 k ve Almanya'dan alacağım. Arastirdigimda özelliklerine göre en iyi bu PC yi buldum. Gigabyte ı bilmediğim için size de sormak istiyorum.
Trde bu özelliklerde bu fiyata PC atar mısınız?Bu paraya trden de bu ayar bi şey alırsın zaten almanyadan almanın avantajını göremedim
Diğerinde işlemci hem hx hemde ekranı daha iyi 4060 la 70 arasında çok fark var mı
Aynı siteden yerinde olsam az daha ekleyip bunu alırdım mesela hem asus olduğu için kafan daha rahat eder hem de 4070 li olduğu için performansı daha iyi bir bilgisayarın olur.
https://www.akakce.com/r/?u=utm_sou...48.8&pr=835100914&vd=11070&pg=883541275&z=134Trde bu özelliklerde bu fiyata PC atar mısınız?
Birde 40k lara çıkmak istemiyorum bütçemi zaten aştım bu kadar değildi.Diğerinde işlemci hem hx hemde ekranı daha iyi 4060 la 70 arasında çok fark var mı
var tabi , laptopta işlemci çok büyük bir önem arz etmiyo masaüstündeki kadar etkilemiyor performansı o yüzden alabildiğin en iyi ekran kartlı laptop modelini al derim şahsenDiğerinde işlemci hem hx hemde ekranı daha iyi 4060 la 70 arasında çok fark var mı