Neler Yeni

Gigabyte G6X alınır mı?

WhyVerona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Özdikici
Merhaba. Bütçem 30-35 k ve Almanya'dan alacağım. Arastirdigimda özelliklerine göre en iyi bu PC yi buldum. Gigabyte ı bilmediğim için size de sormak istiyorum.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Seyfullah
Merhaba. Bütçem 30-35 k ve Almanya'dan alacağım. Arastirdigimda özelliklerine göre en iyi bu PC yi buldum. Gigabyte ı bilmediğim için size de sormak istiyorum.

Bu paraya trden de bu ayar bi şey alırsın zaten almanyadan almanın avantajını göremedim

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Seyfullah

Aynı siteden yerinde olsam az daha ekleyip bunu alırdım mesela hem asus olduğu için kafan daha rahat eder hem de 4070 li olduğu için performansı daha iyi bir bilgisayarın olur.

WhyVerona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Özdikici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aynı siteden yerinde olsam az daha ekleyip bunu alırdım mesela hem asus olduğu için kafan daha rahat eder hem de 4070 li olduğu için performansı daha iyi bir bilgisayarın olur.
Diğerinde işlemci hem hx hemde ekranı daha iyi 4060 la 70 arasında çok fark var mı

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Seyfullah
Diğerinde işlemci hem hx hemde ekranı daha iyi 4060 la 70 arasında çok fark var mı
var tabi , laptopta işlemci çok büyük bir önem arz etmiyo masaüstündeki kadar etkilemiyor performansı o yüzden alabildiğin en iyi ekran kartlı laptop modelini al derim şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tarık
Tam bilgim yok laptoplarla ilgili fakat 4060 4070 arasında dağlar denizler kadar fark vardır

Top Bottom