Gigabyte GA-G31M-ES2L Anakarta GT 730 2 GB Takılır mı?

Teşekkür ederim

İlk defa hayatımda kendi bilgisayarımda gta 5 oynuyacağım daha önce hiç fırsat olmadı olan fırsatta kötü ve güçsüz bilgisayarlardı :)
:) bütçe varsa anakart değiştirin ikinci el alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciniz nedir bu arada

Takabilirsin sıkıntı olmaz. Ekran kartı alırken bakman gereken bileşen anakart değil işlemci ve güç kaynağıdır. İşlemci düşük kalırsa darboğaz olur, güç kaynağı düşük kalırsa sistem yük altında kendini kapatır.

GT 730 dediğimiz kart çok güç tüketmediği için güç kaynağın her türlü yeterli gelecektir.

İşlemcinin modeli nedir? GTA 5 oynamak için sadece ekran kartı yetmez. İşlemci ve ram belleğe de bakmak gerekiyor.

Bir de linkini attığın ekran kartını almanı kesinlikle tavsiye etmem. Aşırı derecede pahalı.

:) bütçe varsa anakart değiştirin ikinci el alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciniz nedir bu arada
İşlemciyi bilmiyorum zaten kötüyse değiştirceğim onun için pek önemi yok.

Takabilirsin sıkıntı olmaz. Ekran kartı alırken bakman gereken bileşen anakart değil işlemci ve güç kaynağıdır. İşlemci düşük kalırsa darboğaz olur, güç kaynağı düşük kalırsa sistem yük altında kendini kapatır.

GT 730 dediğimiz kart çok güç tüketmediği için güç kaynağın her türlü yeterli gelecektir.

İşlemcinin modeli nedir? GTA 5 oynamak için sadece ekran kartı yetmez. İşlemci ve ram belleğe de bakmak gerekiyor.

Bir de linkini attığın ekran kartını almanı kesinlikle tavsiye etmem. Aşırı derecede pahalı.
Hocam bilgisayarı baştan topluyorum o yüzden belli bir işlemci güç kaynağı yok ekran kartına göre uyduracağım hepsini.

Hocam bilgisayarı baştan topluyorum o yüzden belli bir işlemci güç kaynağı yok ekran kartına göre uyduracağım hepsini.
O anakartın üzerine toplamak çok mantıksız olur. Böyle bir plan varsa onları satıp bütçene ekle ve baştan bir sistem topla. Çünkü o anakartta ramı 8 GB bile yapamayacaksın. GTA 5 için 4 GB ram yeterli gelmeyecektir, çok drop yersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,291
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin
Geri