Neler Yeni

Gigabyte Geforce Rtx 3060 Eagle 12GB Gddr6 192BIT Ekran Kartı nı almalımıyım?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,556
İsim
Emre siyah
bilmiyodumki daha performaslı olduğunu ti nin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulamadımki bi tane temiz 2. el bulsam alacam
SENİN attığın videoda da 3060tin fps değerleri var

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk yinede ne olur olmaz almadan önce bi furmark testi yaptır ve param güvende ile al 1 gün pc açık kalsın temizse al geç çünkü bazen bozuk satıyolar 1 saat bi şe olmuyo 3-5 saat sonra çizgiler vs. çıkıyo türk halkı malum

SENİN attığın videoda da 3060tin fps değerleri var
Reis Tamam sakin ol :ROFLMAO: benim gibi öğrenci büyük ihtimalleÇok anlamıyordur sitemden vs. yoksa konu açmaz zaten

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,556
İsim
Emre siyah
Knk yinede ne olur olmaz almadan önce bi furmark testi yaptır ve param güvende ile al 1 gün pc açık kalsın temizse al geç çünkü bazen bozuk satıyolar 1 saat bi şe olmuyo 3-5 saat sonra çizgiler vs. çıkıyo türk halkı malum

Reis Tamam sakin ol :ROFLMAO: benim gibi öğrenci büyük ihtimalleÇok anlamıyordur sitemden vs. yoksa konu açmaz zaten
sakin olunca insanlara bir şey anlatılmıyor

rgsacred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Emin Gürkan
Oha benim kasay sığarmı

Aga kaç aydır çalışıyom paranın boşa gitmemesi içi açtım dediğin gibi çok fazla bilmiyom

Denizlide oturuyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Oha benim kasay sığarmı

Aga kaç aydır çalışıyom paranın boşa gitmemesi içi açtım dediğin gibi çok fazla bilmiyom

Denizlide oturuyorum
Knk İnt kasanın boyut bilgisine baktım Çok rahat sığar gibi duruyo (yanlış kasa modeli Koymadıysan)

-Knk ben direk bulduğum ilk temiz ilanı attım tavsiyem biraz daha araştırman bu sayede Daha uygun fiyata bulabilirsin
Marka Tavsaiyesi Msi/Asus/Zotac Bu markaların dışındakilerin soğutma performansı malesef kötü

rgsacred

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Emin Gürkan
Knk İnt kasanın boyut bilgisine baktım Çok rahat sığar gibi duruyo (yanlış kasa modeli Koymadıysan)

-Knk ben direk bulduğum ilk temiz ilanı attım tavsiyem biraz daha araştırman bu sayede Daha uygun fiyata bulabilirsin
Marka Tavsaiyesi Msi/Asus/Zotac Bu markaların dışındakilerin soğutma performansı malesef kötü
https://shbd.io/s/5KSjMuf6 bunu alsam olurmu hem elden alırım hem testleride yaparim

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Knk RTX 3060Tİ Alma Bütçen yetiyorsa RTX 4060 AL RTX 3060Tİ Daha iyi ama DLLS Açınca RTX 4060 çok rahat geçebiliyor 3060Tİ'yı Ve kart yeni çıktığı için Mining vs. yapılmış olma ihtimalide yok bende 2 el piyasasına bakarken gördüm baya uygunlar hazır sistem çıkması vs. olduğu için bi kaç tane ilan koydum aşşağıya ama sen istersen biraz daha araştır daha temiz ve daha iyi bir marka/model (Msi/Asus rog strix) bulursun belki

-Soğutmalarını vs. sen araştırırsın Hangisi daha iyiyse onu al

https://shbd.io/s/5KSjMuf6 bunu alsam olurmu hem elden alırım hem testleride yaparim
pişman olacağın markalar alma Aşşağıda hangi model'de hangi markaları tercih etmelisin yazdım yani şahsen ben bunlar dışında tercih etmem Bunların soğutması çok iyi ve sağlam markalar Zotac emin değilim ama iyi diyolar

-Nvidia: MSİ/ASUS/ZOTAC

-AMD: Red Devil/Asus

Top Bottom