yer neresi birde son ne olur 6k vermem çunku sırf rog diye o fiyata rtx 3060 veya rx 6600xt bulunuyorken6000 e ilana koydum. Kutusu faturası ve garantisi devam etmekte istenilen teste de rahatlıkla sokabilirsin
yer neresi birde son ne olur 6k vermem çunku sırf rog diye o fiyata rtx 3060 veya rx 6600xt bulunuyorken6000 e ilana koydum. Kutusu faturası ve garantisi devam etmekte istenilen teste de rahatlıkla sokabilirsin
amdde çok sorun cıkıyor amd kullanmıştım eskiden, 3060 12k verilmez daha uygun bulursa dah aiyi olrRTX AMD'de de var. DLSS'e karşı olarak FSR 2.0 da var. 6700XT fiyatı da 3060 fiyatı civarlarında ki çok daha güçlü
anladım hocam izmir deyim ben teşekkürlerİstanbul Bahçelievler Son 5800 yaparım daha da düşemem maalesef
alınmaz reis 5.6k ya asus tuf var 6k ya msi var sıfır6000 e ilana koydum. Kutusu faturası ve garantisi devam etmekte istenilen teste de rahatlıkla sokabilirsin
Eskiden kullanmışsın sorun orda zatenamdde çok sorun cıkıyor amd kullanmıştım eskiden, 3060 12k verilmez daha uygun bulursa dah aiyi olr
Neresinde merak ettim hocamİstanbul Bahçelievler Son 5800 yaparım daha da düşemem maalesef
gigabyte iyidirde 3060'a 12k hayatta verilmez o fiyata 3060 ti alırsınŞuan Asus Rog Strix 1660 Super ekran kartı kullanmaktayım. Gigabyte GeForce RTX 3060 Vision şuan 12 bin TL sizce bu fiyata almalı mıyım? (AMD ekran kartı düşünmüyorum)
hocam amdde rtx var demek yanlış nvidiada bile fpsin içinden geçiyor amdde piksel piksel oluyor görüntü. benim gözümde sadece adı var. fsr daha yeni bir teknoloji olduğu için çok az oyunda var şuan dlss daha kullanışlı ilerde değişebilirRTX AMD'de de var. DLSS'e karşı olarak FSR 2.0 da var. 6700XT fiyatı da 3060 fiyatı civarlarında ki çok daha güçlü