Neler Yeni

4070 Gigabyte mı Msı mı

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Burak
Nasıl rezalet mesela ne kadar kullandın ventus modelini? Kaç test yaptın o kartla? Boşuna böyle boş bilgiler vermeyin ben 2 fanlisini kullanıyorum gayet de memnunum sogutmasinda performansında hic bir sıkıntı yok. Takmışsınız 2-3 dereceyi hesap ediyosunuz. Yukte bile maksimum 70-75 derece. Ekran kartı kardeşim bu 85 90ı görse nolacak performansinda eksilme bile olmaz. Sonuc : bütçe hangisine uygunsa onu alın ben MSI gözü kapali oneririm 4070s modelini.
forumda birisi diyor rezalet diye bunlarda sorgulamadan rezalet diyorlar papağan misali
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendim 4070s alırken baktığım forumlarda gördüm YouTubedan da birkaç video izledim palitin perfotmansi msi ventusdan daha iyi aradaki fiyat farkına rağmen o kadar para verip asla alınmaz yoksa aşırı yüksek değil gainward ghost gibi
sen rezalet diyordun.Şimdi de parasına göre alınmaz diyorsun

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
forumda birisi diyor rezalet diye bunlarda sorgulamadan rezalet diyorlar papağan misali

Ya bugün çıkan black myth vukong u 2k da cinematic yani en full ayarlarda en yüksek ray tracing açık ve frame generation açık oynadım. %99 çalışmada 74-75 derecede gitti geldi ortalama 70-75 fps. MSI Ventus 2X 4070 super. Islemci de 5600 :) .Ayıp bu karta rezalet demek

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Yağız

rezalet çünkü parasına göre kelime oyununa gerek yok rezalet 27 bin lira verip 24 bin liralık karttan kötü performans alıyorsam bu rezalettir

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
rezalet çünkü parasına göre kelime oyununa gerek yok rezalet 27 bin lira verip 24 bin liralık karttan kötü performans alıyorsam bu rezalettir
Nasıl kötü performans açıklar mısın? 3 derece daha mı soğuk diğerleri :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Yağız
palit galax daha soğuk çalışıyor ventus 71 derecede çalışıyor diye biliyorum düşün bakalım sence değer mi ekstra 4k verip diğer markalardan daha sıcak çalışması 4000serisi tabii ki ısınmıyor ama neden ekstra para vereyim daha kötü performans için

hüüüüü benim kartım çok güzel bi keree

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
palit galax daha soğuk çalışıyor ventus 71 derecede çalışıyor diye biliyorum düşün bakalım sence değer mi ekstra 4k verip diğer markalardan daha sıcak çalışması 4000serisi tabii ki ısınmıyor ama neden ekstra para vereyim daha kötü performans için

hüüüüü benim kartım çok güzel bi keree
Bütçeye uygun olanı alacaksın tabii ki. MSI alacaksın diye bisey yok ama argümanın yanlış kardeşim. Örnek olarak palitten 3 4 derece daha sıcak çalışıyor diyelim, birincisi bu fpste fark ettirmez. Ekran kartlari yukte cok daha fazla isinsalar bile fps düşmez. Ikincisi 3-5 derece daha sıcak çalışması kötü performans demek değildir. Mesela yukarıda bugun cikan bir oyun icin performansını anlatmışım. Bu senin icin ne ifade ediyor?

illa sizde var diye kartı savunmayın degerler ortada
Ben bende var diye savunmuyorum boş bilgiler vermeyin diyorum. Ben test ettim kardeşim sen de galax ı palit i test et. O zaman siz de sizde yok diye kötülemeyin boyle mantik mi var??

Gurkanpiro

80+ Gold
Bütçeye uygun olanı alacaksın tabii ki. MSI alacaksın diye bisey yok ama argümanın yanlış kardeşim. Örnek olarak palitten 3 4 derece daha sıcak çalışıyor diyelim, birincisi bu fpste fark ettirmez. Ekran kartlari yukte cok daha fazla isinsalar bile fps düşmez. Ikincisi 3-5 derece daha sıcak çalışması kötü performans demek değildir. Mesela yukarıda bugun cikan bir oyun icin performansını anlatmışım. Bu senin icin ne ifade ediyor?

Ben bende var diye savunmuyorum boş bilgiler vermeyin diyorum. Ben test ettim kardeşim sen de galax ı palit i test et. O zaman siz de sizde yok diye kötülemeyin boyle mantik mi var??
https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-4070-super-dual/38.html buyrun palit nerdeyse asusa yakın çalısıyor

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim

Gurkanpiro

80+ Gold

75 derecelerı buluyor ondan 2k ucuz palıt 65 derecelerde

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim

Gurkanpiro

80+ Gold
Tamam bunlar sıcaklıkları, fan hızları ve desibel değerleri. Kötü performans nedir önce onu bir öğrenelim. Yoksa bu attigin linkte fps farklılıkları var da ben mi goremedim?
buyrun bundada palıtın ıncelemesı var

Tamam bunlar sıcaklıkları, fan hızları ve desibel değerleri. Kötü performans nedir önce onu bir öğrenelim. Yoksa bu attigin linkte fps farklılıkları var da ben mi goremedim?
olmayacaktır ama neden 2 k fazla verip daha sıcak çalısan bır kart aslın arkadas

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
buyrun bundada palıtın ıncelemesı var

olmayacaktır ama neden 2 k fazla verip daha sıcak çalısan bır kart aslın arkadas
Heh tamam ortak noktada buluştuk. O zaman bu kartların oyun performanslari en fazla 2-3 fps farkeder, sadece fiyat ve çalışma sıcaklıkları değişik diyebilir miyiz? Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,132
Üyeler
159,271
Son üye
TheLawyer
Top Bottom