Neler Yeni

4070 Gigabyte mı Msı mı

Gurkanpiro

80+ Gold
Heh tamam ortak noktada buluştuk. O zaman bu kartların oyun performanslari en fazla 2-3 fps farkeder, sadece fiyat ve çalışma sıcaklıkları değişik diyebilir miyiz? Bunu anlatmaya çalışıyorum.
yınede vatan savunur gıbı kartınızı savunuyorsunuz palıt kartınıza gore bıraz daha ıyı ama kartınız yınede ıyı

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Iaroslav

Sizce hangisi alınmalı bana msı gibi geliyor
2 fanli palit veya 2 fanli galax al gec

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
buyrun bundada palıtın ıncelemesı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmayacaktır ama neden 2 k fazla verip daha sıcak çalısan bır kart aslın arkadas
Ben zaten her zaman butceye uygun olanı alın diyorum. Mesela bakarsın gaming gecesinde asusta guzel indirim var alırsın, Msi da guzel indirim var onu alırsın 3-5 dereceyi gozetmezsin karti elinde çalıştırmiyosun bırak çalışsın kendi prensibinde. Butcen neye uygunsa onu alirsin yani.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Göksel Gündüz
MSI ventus 3x, 64 derece sıcaklıkta çalışıyor. Gigabyte ise geçen araştırmıştım 63 derecelerde çalışıyor.

Screenshot_1.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Yağız
Bütçeye uygun olanı alacaksın tabii ki. MSI alacaksın diye bisey yok ama argümanın yanlış kardeşim. Örnek olarak palitten 3 4 derece daha sıcak çalışıyor diyelim, birincisi bu fpste fark ettirmez. Ekran kartlari yukte cok daha fazla isinsalar bile fps düşmez. Ikincisi 3-5 derece daha sıcak çalışması kötü performans demek değildir. Mesela yukarıda bugun cikan bir oyun icin performansını anlatmışım. Bu senin icin ne ifade ediyor?

Ben bende var diye savunmuyorum boş bilgiler vermeyin diyorum. Ben test ettim kardeşim senp ml de galax ı palit i test et. O zaman siz de sizde yok diye kötülemeyin boyle mantik mi var??
gainwardin 83 derecesi bile performans adüşüşü sağlamaz msi asus diye pahalı bu markalar soğutma blokları ve fan tasarımları da buna göre daha iyi soğutma bloğu olması gerekirken fiyatına göre kötü performans sağlıyorsa rezalettir yoksa hangisini alırsan al fps düşüşü sağlamaz 4000 serisi çok ısınmıyor ama bu demek değil ki kötü performansı olan bi karta ekstra para bayalım

Gurkanpiro

80+ Gold
gainwardin 83 derecesi bile performans adüşüşü sağlamaz msi asus diye pahalı bu markalar soğutma blokları ve fan tasarımları da buna göre daha iyi soğutma bloğu olması gerekirken fiyatına göre kötü performans sağlıyorsa rezalettir yoksa hangisini alırsan al fps düşüşü sağlamaz 4000 serisi çok ısınmıyor ama bu demek değil ki kötü performansı olan bi karta ekstra para bayalım
Palıt veya galax bakın

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
Napiyosun elinde mi çalıştırıyorsun kartı? Ne farkedecek 70 derece ya da 60 derece? Bu konu konuşuldu kapandı ama illa duymak istiyorsan he canım kötü performans. Aldığın fps aynı ama 5 6 derece daha sıcak o yuzden kötü performans. Boyle devam

Ayrıca 3 kere butceye uygun olanı alınsın dedim ekstra para verilerek bu kart alınsın demedim. Altını dolduramadiginiz "kötü performans" masaliyla kartı boş boş linclemeyin diyorum sadece.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Yağız
Napiyosun elinde mi çalıştırıyorsun kartı? Ne farkedecek 70 derece ya da 60 derece? Bu konu konuşuldu kapandı ama illa duymak istiyorsan he canım kötü performans. Aldığın fps aynı ama 5 6 derece daha sıcak o yuzden kötü performans. Boyle devam

Ayrıca 3 kere butceye uygun olanı alınsın dedim ekstra para verilerek bu kart alınsın demedim. Altını dolduramadiginiz "kötü performans" masaliyla kartı boş boş linclemeyin diyorum sadece.
24 bin tl olan kart 26.5 bin tl olan karttan kötü performans veriyorsa bu kart kötüdür verdiğin paraya değmez savaş çıksa ülkeyi bu kadar savunmazsınız kanka

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Selim
24 bin tl olan kart 26.5 bin tl olan karttan kötü performans veriyorsa bu kart kötüdür verdiğin paraya değmez savaş çıksa ülkeyi bu kadar savunmazsınız kanka
Tamam sensin ya. Belli okumuyosun yazdıklarımı. 3 5 derece sicaklik farki kötü performans demek degildir bunu söylüyorum sadece. Fps te fark varsa ya da fanlarin çıkardığı seste rahatsiz edici fark varsa o zaman kötü performans olur. Üreten firma bu şekilde üretmiş diger firma da başka sicaklikta calismasini uygun görmüş her türlü testini yapmış piyasaya sürmüş millet de bunlari kullanıyor siz takmışsınız 3 derece daha soguk 5 derece daha sıcak o yuzden kötü performans :D yav gecin bu işleri butceniz neye yetiyosa onu alın hepsi 4070 ya da 4070s bunların. Fps leri de en fazla 2-3 farkeder

sedatvrl

80+ Bronze
Ventus al geç hocam, 3 fanlı model ve soğutması da gayet güzel. Teknik servis sorunu da yaşamazsın.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Bu ikisi arasında Gaming OC çok daha iyi. Ventus lar fiyatlarına nazaran zayıf modeller. Hazır sistemde indirimli Ventus 3x olursa anca kabul ederim.
Biraz daha ucuza kapatmak istersen şu var ancak Gaming OC de şuan indirim var galiba. Muadillerine göre oldukça ucuzlamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,132
Üyeler
159,271
Son üye
TheLawyer
Top Bottom