Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
O ayarda gene Tweaker sekmesinde hocam.XMP nereden aciliyor hocam
O ayarda gene Tweaker sekmesinde hocam.XMP nereden aciliyor hocam
bir de tweaker da io ports yok hocamAynen hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XMP ayarını da aç.
Gene ayarları karıştırdım .bir de tweaker da io ports yok hocam
auto secenegi var hocamGene ayarları karıştırdım .
Tweaker sekmesinde XMP olacak hocam onu Profile 1 olarak ayarla.
Settings sekmesinde de IO Ports olacak oradan Above 4G ve Resize BAR'ı enabled yap.
Aynen Auto yap onu hocam.auto secenegi var hocam
hepsini yaptim kaydet cik dedim hocam bakalim ne kqdar fps artisi olacak zaten baya yuksek aliyodumAynen Auto yap onu hocam.
Şimdi uçması gerek. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden bilgisayar Yüksek Performansta dimi?hepsini yaptim kaydet cik dedim hocam bakalim ne kqdar fps artisi olacak zaten baya yuksek aliyodum
hocam valoda yuksek ayarlarda 600+ i goruyor suanda gerek var miydi bu kadara ya apcjwofnqlckaŞimdi uçması gerek. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden bilgisayar Yüksek Performansta dimi?
Kalsın hocam böyle görüntü yırtılması olursa FPS'ini sabitlersin. Hikayeli oyunlarda falan bunun nimetinden çok faydalanacaksın.hocam valoda yuksek ayarlarda 600+ i goruyor suanda gerek var miydi bu kadara ya apcjwofnqlcka
eyvallah hocam saol tekrardan sinavda da basarilarKalsın hocam böyle görüntü yırtılması olursa FPS'ini sabitlersin. Hikayeli oyunlarda falan bunun nimetinden çok faydalanacaksın.