Gigabyte gs25f2 vs ktc H25T7

stayleon

80+
Reaksiyon skoru
159
Bu iki monitörden hangisi alınmalı gigabyte olan 4300 lira itopyada ktc hb den alıcam 1000 lira bakiye olduğu için daha ucuza gelicek sizce hangisi alınmalı

gigabyte 20hz daha fazla ve hoparlörü var onun dışındaki özelliklerin hepsi çok yakın yada eşit. bu farklar aradaki bin lira için bence değmez çok fps oyunu oynamıyorsan ben olsam daha uygun olduğu için ktc alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte 20hz daha fazla ve hoparlörü var onun dışındaki özelliklerin hepsi çok yakın yada eşit. bu farklar aradaki bin lira için bence değmez çok fps oyunu oynamıyorsan ben olsam daha uygun olduğu için ktc alırdım
bu arada idefixte ktc 3850 fiyatı kupon kullanmak istemezsen eğer

Hocam paneller aynı ktc nin parlaklığı daha iyiymiş ayrıca ktc 200 hz oluyor oc ile

Hocam paneller aynı ktc nin parlaklığı daha iyiymiş ayrıca ktc 200 hz oluyor oc ile
oc ile 200hz olduğu yazmıyor epeyde parlaklık olarakta 50cdm daha parlak ayarlanabiliyor ktc evet ama bence pek fark yok 300 ve 350 arasında

oc ile 200hz olduğu yazmıyor epeyde parlaklık olarakta 50cdm daha parlak ayarlanabiliyor ktc evet ama bence pek fark yok 300 ve 350 arasında
Abdullah agamın videosu var 200 oluyor bayağıda övüyodu videoda ama işte marka farkı var

Abdullah agamın videosu var 200 oluyor bayağıda övüyodu videoda ama işte marka farkı var
öyleyse fazladan bin lira gigabyte ye vermenin anlamı kalmıyor hocam ktc de iyi markalardan biri yapıştır geç üründe kronik vs yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,753
Üyeler
188,159
Son üye
Rebelkrone
Geri