bu arada idefixte ktc 3850 fiyatı kupon kullanmak istemezsen eğergigabyte 20hz daha fazla ve hoparlörü var onun dışındaki özelliklerin hepsi çok yakın yada eşit. bu farklar aradaki bin lira için bence değmez çok fps oyunu oynamıyorsan ben olsam daha uygun olduğu için ktc alırdım
Hocam paneller aynı ktc nin parlaklığı daha iyiymiş ayrıca ktc 200 hz oluyor oc ilegigabyte 20hz daha fazla ve hoparlörü var onun dışındaki özelliklerin hepsi çok yakın yada eşit. bu farklar aradaki bin lira için bence değmez çok fps oyunu oynamıyorsan ben olsam daha uygun olduğu için ktc alırdım
oc ile 200hz olduğu yazmıyor epeyde parlaklık olarakta 50cdm daha parlak ayarlanabiliyor ktc evet ama bence pek fark yok 300 ve 350 arasındaHocam paneller aynı ktc nin parlaklığı daha iyiymiş ayrıca ktc 200 hz oluyor oc ile
Abdullah agamın videosu var 200 oluyor bayağıda övüyodu videoda ama işte marka farkı varoc ile 200hz olduğu yazmıyor epeyde parlaklık olarakta 50cdm daha parlak ayarlanabiliyor ktc evet ama bence pek fark yok 300 ve 350 arasında
öyleyse fazladan bin lira gigabyte ye vermenin anlamı kalmıyor hocam ktc de iyi markalardan biri yapıştır geç üründe kronik vs yoksaAbdullah agamın videosu var 200 oluyor bayağıda övüyodu videoda ama işte marka farkı var