Neler Yeni

Gigabyte GS27Q X alınır mı?

hakocuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Haktan Tan
Merhaba bugün size bu monitör hakkında birkaç sorum olacak öncelikle Amazon üzerinden bu monitörü aldıktan sonra herhangi bir ölü piksel veya ışık sızması ile karşılaştıktan sonra iade edebiliyor muyum ve bu monitörü öneriyor musunuz kullananlar varsa yazabilir mi monitörü alma nedenim yüksek hz ve yüksek ekran çözünürlüğüdür farklı tavsiyeleriniz varsa bekliyorum şimdiden herkese iyi forumlar.
Screenshot_2025-02-14-18-05-27-203_com.android.chrome-edit.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Gigabyte monitör ben aldım ve fazlasıyla memnunum. Bu model değil ama benim aldığım da 2 k bende amazon üzerinden aldım
İade ile ilgili ise ben yıllardır amazon üzerinden alışveriş yaparım ve iade konusunda bir defa bile sorun yaşamadım. Bu benim tecrübem tabi ki.

hakocuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Haktan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte monitör ben aldım ve fazlasıyla memnunum. Bu model değil ama benim aldığım da 2 k bende amazon üzerinden aldım
İade ile ilgili ise ben yıllardır amazon üzerinden alışveriş yaparım ve iade konusunda bir defa bile sorun yaşamadım. Bu benim tecrübem tabi ki.
Peki bu tarz monitörlerde ne kadar kullanımdan sonra ölü piksel çıkabilir?

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hakan
Bahsettiğiniz ürünün satıcısı Amazon değil sadece Amazon gönderim yapıyor fakat satıcı Ebrar Bilgisayar. İadede sorun yaşatmayan ürünler hem satıcı hem gönderici Amazon olanlar. Yani benim bildiğim bu şekilde ve satıcısı farklı diye iadede sorun yaşayanları okudum yorumlarda. Amazonun kendisine sormak lazım bu gibi durumda iade politikası nasıl işliyor diye. Bu sorunun cevabı bana da lazım çünkü çoğunda gönderen Amazon ama satıcılar hep farklı ve alamıyorum korkudan :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Bahsettiğiniz ürünün satıcısı Amazon değil sadece Amazon gönderim yapıyor fakat satıcı Ebrar Bilgisayar. İadede sorun yaşatmayan ürünler hem satıcı hem gönderici Amazon olanlar. Yani benim bildiğim bu şekilde ve satıcısı farklı diye iadede sorun yaşayanları okudum yorumlarda. Amazonun kendisine sormak lazım bu gibi durumda iade politikası nasıl işliyor diye. Bu sorunun cevabı bana da lazım çünkü çoğunda gönderen Amazon ama satıcılar hep farklı ve alamıyorum korkudan :(
Benim bildiğim kadarıyla Amazonun her türlü iade politikası var. Satıcı başka bir firma da olsa yardımcı oluyorlar. İade politikasına göz atmakta fayda var tabi ki.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hakan
Benim bildiğim kadarıyla Amazonun her türlü iade politikası var. Satıcı başka bir firma da olsa yardımcı oluyorlar. İade politikasına göz atmakta fayda var tabi ki.
Sadece bu sebepten ötürü yani tam kesin bilemediğimden ötürü şuan istediğim bir modeli alamıyorum gönderen Amazon fakat satıcısı BetaPlus Teknoloji diye.. Bu konuda bilgisi olan başka arkadaşlar yazabilirse sevinirim..

hakocuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Haktan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece bu sebepten ötürü yani tam kesin bilemediğimden ötürü şuan istediğim bir modeli alamıyorum gönderen Amazon fakat satıcısı BetaPlus Teknoloji diye.. Bu konuda bilgisi olan başka arkadaşlar yazabilirse sevinirim..
Kankam ben araştırdım ürünün olduğu sayfada iade bilgisi yazıyor.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hakan
Kankam ben araştırdım ürünün olduğu sayfada iade bilgisi yazıyor.
Bunu aslında müşteri hizmetlerine danışmak gerekiyor. O iade yazısını ben de gördüm ama sadece göndericinin Amazon olması satıcının yine BetaPlus olduğu gerçeğini değiştirmiyor yani iade edilince ürün yine satıcıya gidecektir ve sıkıntı işte burda başlayabilir yine de sormak lazım tabi

Top Bottom