Çift buArkadaşlar V5 sistemi alırken Gigabyte ekran kartlı olanı alabildim. Acaba bu kart tek fanlı mı çift fanlı mı? Bunu nasıl öğrenebilirim?
Alıntıyı görüntüle
çiftArkadaşlar V5 sistemi alırken Gigabyte ekran kartlı olanı alabildim. Acaba bu kart tek fanlı mı çift fanlı mı? Bunu nasıl öğrenebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar V5 sistemi alırken Gigabyte ekran kartlı olanı alabildim. Acaba bu kart tek fanlı mı çift fanlı mı? Bunu nasıl öğrenebilirim?
Alıntıyı görüntüle
tek değilmiArkadaşlar V5 sistemi alırken Gigabyte ekran kartlı olanı alabildim. Acaba bu kart tek fanlı mı çift fanlı mı? Bunu nasıl öğrenebilirim?
Alıntıyı görüntüle
İtopya'da tek fanlı olan gözüküyor. Başka sitelerde çift fanlı olanı da var. Sistem geldiğinde anlaşılır artık hangisi olduğu.Arkadaşlar V5 sistemi alırken Gigabyte ekran kartlı olanı alabildim. Acaba bu kart tek fanlı mı çift fanlı mı? Bunu nasıl öğrenebilirim?
Alıntıyı görüntüle
Şansa hangisi gelirse artıkAynı isimde hem tek fanlılar var hem çift fanlılar var. Süpriz yumurta.
En iyisi Gigabyte'ın sitesine bakayım dedim, çorbaya çevirmişler. Bu kadar varyasyon mu olur?
NVIDIA GPUs | Graphics Card - GIGABYTE Global
www.gigabyte.com
Soldan GTX 1650'yi seçin, cümbüşü izleyin.