Yardım Gigabyte H610mk Bios ekranı gelmiyor

Reaksiyon skoru
88
f12 ve f2 tuşlarına basarak biosa veya boot ekranına girmeye çalışıyorum fakat ekran gelmiyor. shift ile yeniden başlattığımda yine ekran gelmiyor

f12 ve f2 tuşlarına basarak biosa veya boot ekranına girmeye çalışıyorum fakat ekran gelmiyor. shift ile yeniden başlattığımda yine ekran gelmiyor
BIOS post ekranı gelmeden direkt Windows mu açılıyor?

Del tuşunu denediniz mi ?

Hocam aynı anakart var 1 ay sonra falan ilk kez calistiricam sistemi korkutmayın beni

eğer hiçbir görüntü gerlmiyo ise ankartınız arızalı olabilir.Lakin görüntü gelip biosa giremiyor iseniz anakartın usb portlarında sıkıntı olabilir.

UEFI kurulum diye direkt post screen'i geçiyor. Bios pilini sökmek işe yarayabilir. bios pilini söküp elektriğini 30 saniye kes. Bilgisayar uyarı verecektir zaten. O ara f2 tuşlu yazısı çıkacaktır. Shift ile yeniden baslat denildiğinde ayrı bir ekran çıkıp oradan biosu açıyorsun. O ekran da gelmiyorsa windows sıkıntılıdır.

Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için bir süre foruma giremedim o yüzden cevaplayamadım. Sorunum monitör gelince düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,949
Üyeler
192,573
Son üye
İbrahimay38
Geri