Gigabyte kutuda jelatin kullanmıyor mu?

Reaksiyon skoru
31
Bugün anakart ve ekran kartı geldi kutu dısında jelatin yoktu ve bir kenarı hafif yamuş kutuların, amazon satici oldugu icin endişeli değilim ama insan sıfır ürünlerde bir şey arıyor

Son düzenleme:
Gigabyte ekran kartım 1.5 hafta önce geldi ve jelatinliydi hocam. Jelatin yoksa yenilenmiş ürün olma ihtimali var.

Kutusumu jelatinlimi diye soruyorsunuz eğer öyleyse bende sistemi vatanda toplamıştır msi anakart kutusunda jelatin yoktu eğer bana gösterdiğini kullandıysa.

Kutusumu jelatinlimi diye soruyorsunuz eğer öyleyse bende sistemi vatanda toplamıştır msi anakart kutusunda jelatin yoktu eğer bana gösterdiğini kullandıysa.
Evet. Tek tek almistim. Her iki üründe de kutunun dısında jelatin yoktu. Tümü gelmedigi icin urunlerin iyice incelemedim ama kutu icerisindeki urun sariliydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutu disinda olmadigini belirtmemisim ilk gondeiriyi duzenledim.

Evet. Tek tek almistim. Her iki üründe de kutunun dısında jelatin yoktu. Tümü gelmedigi icin urunlerin iyice incelemedim ama kutu icerisindeki urun sariliydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutu disinda olmadigini belirtmemisim ilk gondeiriyi duzenledim.
Kutu üzerinde jelatin olmaması normal. Jelatin olanı görmedim desem yalan olmaz. Ya da hatırlamıyorum diyim.

gigabyte asus ve msi ürünlerin ekran kartı ve anakart modellerinde genelde dış jelatin olmaz. kutu içerisinde ürün etrafında statik poşet olur sadece güvenlik bandıyla birlikte.

Dış jelatin olmuyor var diyene itibar etme gigabyte'ın hiç bir ekran kartı modelinde görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,044
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri