Neler Yeni

Gigabyte Rtx 2060 Windforce Isınma Sorunu (DA-G3)

metinonal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin Önal
Arkadaşlar öncelıkle herkese merhaba.

2 hafta önce donanım arşiv da-g3 isimli hazır sistemi satın aldım. Takılan ekran kartının modeli gigabyte rtx 2060 windforce 2 fanlı versiyonu. Ancak bu ekran kartı ile total war attila oyununda full ayarlarda (dikey senk. açık) 60 fps oynarken 82-83 derecelere cıkması normal mi?

kasanın hava akışını soracak olanlar için kasamın modeli: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa

yardımcı olursanız çok sevinirim.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Arkadaşlar öncelıkle herkese merhaba.

2 hafta önce donanım arşiv da-g3 isimli hazır sistemi satın aldım. Takılan ekran kartının modeli gigabyte rtx 2060 windforce 2 fanlı versiyonu. Ancak bu ekran kartı ile total war attila oyununda full ayarlarda (dikey senk. açık) 60 fps oynarken 82-83 derecelere cıkması normal mi?

kasanın hava akışını soracak olanlar için kasamın modeli: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa

yardımcı olursanız çok sevinirim.
ekran kartı modeli pek önerilen bir model değil açıkçası ama galiba 2060 kartlarının bazıları bu oyunlarda ısınma sorunu ile karşılaşıyor bende bile Forest gibi bir oyunda 86 dereceleri gördü tabi benim ekran kartı modelim farklı bir model eğer ki her oyunda bu tarz bir sorunla karşılaşıyorsanız bunu izleyin kart modeli aynı olmak zorunda değil ufak tefek oynamalarda yapa bilirsiniz ben şahsen öyle yaptım ve sıcaklık değerleri
normale döndü

metinonal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin Önal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı modeli pek önerilen bir model değil açıkçası ama galiba 2060 kartlarının bazıları bu oyunlarda ısınma sorunu ile karşılaşıyor bende bile Forest gibi bir oyunda 86 dereceleri gördü tabi benim ekran kartı modelim farklı bir model eğer ki her oyunda bu tarz bir sorunla karşılaşıyorsanız bunu izleyin kart modeli aynı olmak zorunda değil ufak tefek oynamalarda yapa bilirsiniz ben şahsen öyle yaptım ve sıcaklık değerleri
normale döndü
dostum bilgisayarı sabahtan beri hiç kapatmadım ve şu an ekran kartım boştayken 50-55 derece arasında gidip geliyor. bu normal mi?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
dostum bilgisayarı sabahtan beri hiç kapatmadım ve şu an ekran kartım boştayken 50-55 derece arasında gidip geliyor. bu normal mi?
hocam bir arkadaş konu açmış bu konu ile alakalı konuyu attım incelersiniz boşta normal yani sorun çıkarmaz ( hocam bir arkadaş yazına tıklarsan konuya gide bilirsin )

metinonal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin Önal
hocam bir arkadaş konu açmış bu konu ile alakalı konuyu attım incelersiniz boşta normal yani sorun çıkarmaz ( hocam bir arkadaş yazına tıklarsan konuya gide bilirsin )
dostum bazı forumlara bakıyorum boştaki sıcaklık 35-40 arası normal diyor bazılarına bakıyorum 50-55 benım kafam cok karıstı oyunlarda sıcaklıgın 80 i geçmesi konusunda uv yap dıyolar senin önerin nedir?

heaven benchmark testiyaptım az once 82 dereceyi geçmedi.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
o model ekran kartı 82 dereceye sabit genelde de 80-83 derecede çalışıyor yükteyken, bende uv yaparak 70-75 dereceye indirdim.

metinonal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin Önal
o model ekran kartı 82 dereceye sabit genelde de 80-83 derecede çalışıyor yükteyken, bende uv yaparak 70-75 dereceye indirdim.
dostum bu konuda o kadar cahilim ki acaba bana yardımcı olabilir misin? sanırım bu konu hakkında sende konu açmışsın az önce denk geldim. yardımcı olursan çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Bu kartta bu sıcaklıklar normal ben ekran kartının 80 dereceyi geçmemesi gerektiğini düşünüyorum bu yüzden uv yapabilirsin

Top Bottom