Neler Yeni

Yardım RTX 2060 boşta 50 derecede çalışıyor

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Ekran kartı çift fanlı ve yüzde 60-65 fan hızında 76 derece sıcaklığı hiçbir zaman geçmedi. Bu süreçte yük neredeyse her zaman 93-97 arasındaydı. Kasa çok küçük değil fakat büyük de sayılmaz. Ortalama boyutta diyebiliriz. Kablolar ortalıkta değil, kasanın cam olmayan tarafındaki bölüme sokulmuş. Bu koşullarda yorum yapabilir misiniz?
hocam 76yı geçmiyorsa tabi bi sorun yoktur 70 75 arası gayet ideal sıcaklıklar sıkıntı yok

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ekran kartı çift fanlı ve yüzde 60-65 fan hızında 76 derece sıcaklığı hiçbir zaman geçmedi. Bu süreçte yük neredeyse her zaman 93-97 arasındaydı. Kasa çok küçük değil fakat büyük de sayılmaz. Ortalama boyutta diyebiliriz. Kablolar ortalıkta değil, kasanın cam olmayan tarafındaki bölüme sokulmuş. Bu koşullarda yorum yapabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz de RTX kullanıyorsunuz sanırım, ortalama sıcaklık değerlerine hakim olduğunuzu düşünüyorum. Son durumda sıcaklıklar ve fan hızı yüzdesinde bir sorun var mıdır?

Yok.

Kasaniz nedir?

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
hocam 76yı geçmiyorsa tabi bi sorun yoktur 70 75 arası gayet ideal sıcaklıklar sıkıntı yok
Şu an MSI Afterburner kullanarak bakıyorum. Minimum 47, maksimum 76 dereceye çıkmış. Şu anda da 76 derece sabit bir şekilde duruyor. Sanırım sorun yok.

Top Bottom