Neler Yeni

Yardım RTX 2060 boşta 50 derecede çalışıyor

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
Ryzen 5 3500 işlemcimdeki voltaj düzensizliği yüzünden CPB'yi kapattım, o yüzden ekran kartına ekstra yük bindiriyor olabilir. Bu konuda pek bilgiye sahip değilim ama bu yüzden olduğunu düşünüyorum, böyle bir ihtimal var mı?
sanmıyorum ama açıkçası benim de pek bilgim yok

cankoc

80+
%100 yaparsa çok ses yapar ve fan ömrü kısalır.

%50 falan desen tamam ama %100 gereksiz.

Ve 76 derece çok değil.
Sesi fazla problem deyil bence fan ömrüde öyle 1 ayda kısalcak bir şey deyil kanka 2 yılı alır bence ki bence gayet makul 1 yıl 30 da kullanıp macununu bitiriceğine macun biterse kartı açıp macun yapması lazım buda garantiyi otomatikman sollandırıyor .

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sesi fazla problem deyil bence fan ömrüde öyle 1 ayda kısalcak bir şey deyil kanka 2 yılı alır bence ki bence gayet makul 1 yıl 30 da kullanıp macununu bitiriceğine macun biterse kartı açıp macun yapması lazım buda garantiyi otomatikman sollandırıyor .

Fan hizi ile macun pek alakali degil.

Garanti bozulmasin diye karti garantiye gonderir orada yenilerler.

O fan sesi asiri kafa sisirir hem

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Hocam ses problem değil diyorsunuz da tek başıma oynuyorsam, yani discord kullanarak biriyle konuşmuyorsam kulaklarımı bu haliyle bile aşırı rahatsız ediyor. 76 derece çok değilse eğer böyle bir fan ayarı yapmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan hizi ile macun pek alakali degil.

Garanti bozulmasin diye karti garantiye gonderir orada yenilerler.

O fan sesi asiri kafa sisirir hem
Hocam şimdi bu sıcaklıklar ve fan hızı tamamen normal midir? Bana herhangi bir sorun çıkarma ihtimali var mı?

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
hocam sıcaklığı normal kartın neden hala fanı arttır diyorsunuz onu anlamadım anormal bi durum yok ortada

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Hocam ses problem değil diyorsunuz da tek başıma oynuyorsam, yani discord kullanarak biriyle konuşmuyorsam kulaklarımı bu haliyle bile aşırı rahatsız ediyor. 76 derece çok değilse eğer böyle bir fan ayarı yapmak istemiyorum.

Hocam şimdi bu sıcaklıklar ve fan hızı tamamen normal midir? Bana herhangi bir sorun çıkarma ihtimali var mı?

Sicaklik normal.

cankoc

80+

Normal deyil boşta 40 - 60 derece olması lazım technopat incelemelerine ve forumlarına bakabilirsin bu konu hakkında 20 ye yakın post var

Normal deyil boşta 40 - 60 derece olması lazım technopat incelemelerine ve forumlarına bakabilirsin bu konu hakkında 20 ye yakın post var
Bizzat recep abi testlerini yaptı adam oyun testi yaparken alıyor 80 90 dereceyi zaten

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın

Bizzat recep abi testlerini yaptı adam oyun testi yaparken alıyor 80 90 dereceyi zaten
Boşta zaten 50-52 derece arasında seyrediyor, 76 derece The Forest oynarken oluyor.

Sicaklik normal.
Fan hızında bir sorun mu var peki? Onun hakkında bir şey yazmamışsınız.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
Boşta zaten 50-52 derece arasında seyrediyor, 76 derece The Forest oynarken oluyor.

ekran kartının üreticisi kim?
inno3d galax gibi bi üreticiyse soğutma anlamında msı asus gibi markalarla bir tutmamak lazım

cankoc

80+

prdon ben boşta alıyor sandım 78i dikkatli okumadım

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
ekran kartının üreticisi kim?
inno3d galax gibi bi üreticiyse soğutma anlamında msı asus gibi markalarla bir tutmamak lazım
Ekran kartı üreticisini konuda yazmıştım sanıyorum, eğer yazmayı unuttuysam üretici Asus.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
İbrahim
Ekran kartı üreticisini konuda yazmıştım sanıyorum, eğer yazmayı unuttuysam üretici Asus.
hiç bir sıkıntı yok fakat bf5 gibi ekran kartına yüklenen oyunlarda deneyip tekrar atarsanız güzel olur
hiç dert etmeyin bi sıkıntı yok kartınızda fan hızıyla da oynamanıza gerek yok

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
hiç bir sıkıntı yok fakat bf5 gibi ekran kartına yüklenen oyunlarda deneyip tekrar atarsanız güzel olur
hiç dert etmeyin bi sıkıntı yok kartınızda fan hızıyla da oynamanıza gerek yok
BF5 için şu an deneme şansım yok, olur da denersem onda sıcaklığın ortalama kaç olması gerekli?

Top Bottom