✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Çök Esma çök.120 mh mining yapıyor ondan cazip
Çök Esma çök.120 mh mining yapıyor ondan cazip
Akakce de listelenmek için para vermeniz lazım. Akakçeye para ödemeyen firmalar bedava bile ürün satsalar akakce göstermez.Akakçe niye bunları göstermiyor ya.
itopya ile anlaşmalı değil çünküAkakçe niye bunları göstermiyor ya.
Ego tatmin etmek için.buna neden 25k veriyorlar ? sadece soruyorum merak ettiğim için.
bundansa 2 tane 3070 ti alsak 29k ya daha mantıklı değilmi oda 170 mhs kazar120 mh mining yapıyor ondan cazip
3080 ti kadar butcem var al sat icin gider mi lhr kalkmış 1 ay bekletsem acmayıpmining yapan arkadaşlar için resmen sunulmuş nimet fiyatı güzel alan arkadaşlara hayırlı olsun
ne olacağı belli olmaz hocam şimdi al desem üstüme vebal almak istemem karar senin ama 1 hafta içerisinde dolar aynı kalsa bile bizim fırsatçı satıcılar fiyatları 2 5 artırabilir ne olur ne olmaz3080 ti kadar butcem var al sat icin gider mi lhr kalkmış 1 ay bekletsem acmayıp
Valla miningden de cok anlamiyorum neyse bekleyip gorecegiz artikne olacağı belli olmaz hocam şimdi al desem üstüme vebal almak istemem karar senin ama 1 hafta içerisinde dolar aynı kalsa bile bizim fırsatçı satıcılar fiyatları 2 5 artırabilir ne olur ne olmaz
20k olsa efsane olur fiyat anlaminda bence alinabilecek en iyi kartbuna neden 25k veriyorlar ? sadece soruyorum merak ettiğim için.