Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Hayırlı olsun diyerekten mesaj kasma. 🅰 🅱
Hayırlı olsun.Selam beyler,
umarim bu sefer olur ve sabah info verdi güzel bi tanidik arkadas.
gigabyte rtx 3090 online in stock. Hemde 15 tane. Ben siparis ederken 5 tane vardi.
Tüm bilgileri verdim, paypal hesabi tikladim. Ödedim. Tak 5 den > 4 indi.
yani bu güzel bi durum.
service hersey yesil ve ödenmis yaziyor ve bide reservation benim icin yapilmis. Yani ürün Pazartesi packet postaya umarim kavusur
Hayırlı Olsun Onu Alırken Ciğerle Ödeme Yöntemide Varmıydı ?Selam beyler,
umarim bu sefer olur ve sabah info verdi güzel bi tanidik arkadas.
gigabyte rtx 3090 online in stock. Hemde 15 tane. Ben siparis ederken 5 tane vardi.
Tüm bilgileri verdim, paypal hesabi tikladim. Ödedim. Tak 5 den > 4 indi.
yani bu güzel bi durum.
service hersey yesil ve ödenmis yaziyor ve bide reservation benim icin yapilmis. Yani ürün Pazartesi packet postaya umarim kavusur
Hemde cokkkk 2.50 euro nutella var. Sizde 19 tl. Cok kiskaniyorum. O 19 tl nutella tadi nasil diye. Off off vergi dolu nasil tatli olurAlmanya kötü diyorlar yigenim. Şimdi bizi gısganıyonuz mu oralardan?
Bizdeki fındık daha kaliteli bi kere.Hemde cokkkk 2.50 euro nutella var. Sizde 19 TL. Cok kiskaniyorum. O 19 TL nutella tadi nasil diye. Off off vergi dolu nasil tatli olur
PS5 alırken devlete de bir tane alıyoruz. Reis bizle co-op oynamak istiyor herhaldeHemde cokkkk 2.50 euro nutella var. Sizde 19 TL. Cok kiskaniyorum. O 19 TL nutella tadi nasil diye. Off off vergi dolu nasil tatli olur
Bakanlarla PUBG SquadPS5 alırken devlete de bir tane alıyoruz. Reis bizle co-op oynamak istiyor herhalde